Bodrum Gündem

Turgutreis?te 7?den 70?e Spor?

17.09.2012
0
A+
A-

İstanbul Veteran Masa Tenisçileri Derneği ve Turgutreis Belediyesi işbirliğiyle 16-21 Eylül 2012 tarihlerinde düzenlenen Uluslararası Masa Tenisi turnuvası´nın açılış töreni düzenledi.

Bodrum Gündem Haber

Törene Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, Turgutreis Belediye Başkan Yardımcısı Hakkı Mandalinci, Turnuva yöneticileri, yarışmacılar ve Turgutreis halkı katıldı. Turnuva yöneticileri ve Ülke temsilcilerinin bu yıl 11.kez düzenlenen Turnuvada yine hep beraber olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirirlerken desteklerinden dolayı Turgutreis Belediyesine teşekkürlerini ilettiler.

Turnuva açılışında bir konuşma yapan Başkan Dinçberk; “Spor, sanat ve buna benzer etkinliklerin barışı, sevgiyi, saygıyı en iyi şekilde temsil ettiğine inanıyorum. Bu tür organizasyonları ben ve ekibim en iyi şekilde desteklemeye çalışıyoruz. Siz değerli misafirlerimizi Turgutreis’te ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz, hepinize  başarılar, iyi eğlenceler diliyorum, Turnuvanın gerçekleşmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Viagra Gold online İstanbul Veteran Masa Tenisçileri Derneği Başkanı Ferit Atabey ise; buy Baclofen Sildenafil “Bu güzel beldede bu organizasyonu her yıl gerçekleştirmek istiyoruz, umarım bu organizasyonu önümüzdeki yıllarda da devam eder ve dünyaya mal olur. Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu biliyoruz ve bunun için elimizden geleni yapıyoruz, Bu yıl 11. kez düzenlenen turnuvaya desteklerinden dolayı Turgutreis Belediyesine teşekkür ediyoruz” dedi.

Turgutreis Belediyesinin desteklediği turnuvaya 10 Ülkeden toplan 107 sporcu katılıyor. Rusya, İngiltere, Bulgaristan, Gürcistan, Kazakistan, Almanya, Belçika, Hollanda ve İran?dan gelen masa tenisi sporcularının katıldığı turnuvada 7’den 70’e her yaş gurubundan sporcular bulunuyor.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.