Bodrum Gündem

Zil Çaldı, 23 Bin Öğrenci Derse Başladı?

18.09.2012
0
A+
A-

cheap Cialis Soft

Bodrum?da yapılan İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulunun bahçesinde tören düzenlendi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem Indocin no prescription Natrexone Buy

Güler Mustafa Kızılağaç İlkokul bahçesinde tören düzenlenen törene Bodrum kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkan vekili Dursun Göktepe, yardımcısı Ali Galip Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan, Okul Müdürü Hakan Kılıç, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

İlköğretim Haftası nedeniyle konuşma yapan Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet  Gödekmerdan, kendimize, ailemize, çevremize, milletimize ve insanlığa faydalı olmanın yolunun okuma-yazma öğrenmekle başladığını dile getirdi. Dr. Mehmet  Gödekmardan konuşmasına şöyle devam etti ?Öğrendiklerimizle iyiyi kötüden, bilimi hurafeden ayırırız. Bir ülkenin gelişmişklik düzeyi eğitimli insan sayısıyla ölçülür.?

Bu öğretim yılından itibaren ilköğretim okullarının ilkokul ve ortaokul olmak üzere 4?er yıllık devrelerden oluşturulmuş bölümler halinde okutulacağını anlatan kaymakam Gödekmerdan, yapılan bu yeniliklerin herkese hayırlı olmasını diledi.

Öğrencilerin şiir okudukları törende şehit cenazelerinin olması nedeniyle halk oyunları gösterisi düzenlenmedi.

Bodrum kaymakamı ve beraberindekiler daha sonra Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulunun  4A sınıfına girip öğrencilerle konuştu.

Bodrum Yarımadasında; 8 Anaokulu (6?sı özel), 32 ilkokul (2?si özel), 27 Ortaokul (2?si özel), 11 Ortaöğretim Okulu (2?si özel), 1 Eğitim Uygulama Okulu ve Eğitim İş Merkezi, Mesleki Eğitim Merkezi ve Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Mevcut.

Taşımalı İlköğretim Yönetmeliği kapsamında 42 köy ve köy altı yerleşim biriminde 9 taşıma merkezine 125 araçla 853 kız, 921 erkek olmak üzere toplam 1774 öğrenci taşınacak.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.