Bodrum Gündem

Cansız Mankenle Tatbikat

Cansız Mankenle Tatbikat
19.09.2012
0
A+
A-

Yalıkavak’ta yaşayan iş adamı Ahmet Bayer’in villasında 2003 Türkiye Kraliçesi Aslı Baş’ın ölümü ile ilgili hakim ve bilirkişi tarafından keşif ve inceleme yapıldı.

Bodrum Gündem Haber

Ahmet Bayer’in Yalıkavak Flipper da bulunan evinin balkonundan 2010 yılında düşerek hayatını kaybeden ünlü manken Aslı Baş’ın ölümü ile ilgili sabah erken saatlerde Baş’ın öldüğü villaya jandarma ekipleri ile birlikte hakim, İstanbul’dan gelen Uluslararası Bilirkişi Heyeti ve mahkeme heyeti inceleme ve keşif yaptı.

Keşfe Aslı Baş’ın babası Mehmet Yavuz Baş’ta katıldı.

Mahkeme heyetinin de bulunduğu keşif 6 saat sürdü. Villaya gelen bilirkişi mahkemede verilen ifadelere dayanarak fotoğraflar çekti. Jandarma ekiplerinin yoğun güvenlik önlemleri altında gerçekleştirdiği keşifte cansız manken kullanıldığı iddia edildi. Cansız manken balkondan aşağı atılarak Baş?ın düşüş şekli incelendiği de ifade edilirken, yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekti. Basın mensupları da site içerisine alınmadı.

Model Aslı Baş 21 Temmuz 2010 tarihinde  Ahmet Bayer’in  Yalıkavak Beldesinde bulunan villasının balkonundan düşerek ölmüş ve Bayer’in oğulların Hakan Bayer ve Volkan Bayer 30 Ağustos 2012’de çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.