Bodrum Gündem

Gaziler Günü?

19.09.2012
0
A+
A-

19 Eylül Gaziler Günü için Bodrum Belediye Meydanında  tören yapıldı.

treatment of impotence order Viagra online cheap Colchicine Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Belediye Meydanında yapılan törene Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan,  Belediye Başkan Vekili Dursun Göktepe,  Garnizon Komutanı Albay Ahmet Şevki Ulugün, Emniyet Müdürü Ömer Akgün, İlçe  Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan, Gazi ve Muharipler Derneği başkanı  Hasan Külcü,  AKP Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül, CHP Bodrum İlçe Başkanı Okan Özsu,  başta olmak üzere bazı siyasi parti üyeleri ve gaziler katıldı.

Belediye meydanındaki törene Atatürk Anıtına Çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlandı. 19 Eylül Gaziler Gününde yapılan törende konuşmayı Gazi ve Muharipler Derneği  Başkanı Hasan Külcü yaptı. Külcü, Türkiye?deki nerdeyse her evde bir gazi olduğunu söylediği konuşmasında  bu vatan toprağının düşmanlardan kurtuluşunun geçirdiği evrelerden bahsetti.

Gaziler Günü töreninde okunan gazi astsubayın çatışma düşmanla yapılan çatışma anınına dair yazdığı mektubun okunması  sırasında duygusal anlar yaşandı.

Törenin ardından Bodrum Gazi ve Muharipler Derneği üyeleri Bodrum kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmardan?ı makamında ziyaret ettiler.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.