Bodrum Gündem

Savcı Feridun Özsert Tahiliye Oldu…SON DAKİKA

Savcı Feridun Özsert Tahiliye Oldu…SON DAKİKA
21.09.2012
0
A+
A-

Bodrum Beldiyesi davasında savcı tek tutuklu sanık olarak ikinci duruşmaya çıkan Mehmet Feridun Özsert’in tahliyesini istedi. Kısa bir aradan sonra da tahliye edilmesi kararı çıktı. Karar sevinçle karşılandı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Lasix online

Saat17:00’de verilen kısa ranın ardından karar açıklandı ve tek tutuklu olarak devam edilen davada Mehmet Feridun Özsert’in tahliyesine karar verildi.

Strattera online

Başkan Mehmet Kocadon tahliye kararı ile ilgili olarak “Arkadaşımızı bırakmadık. hukukun üstünlüğüne inandık ve hukuk üstün geldi. Çok sevinçliyim. Bodrum için çalışmaya devam edeceğiz, yeniden inşaa edeceğiz.” dedi. Yaklaşık 200 kişinin sevinç gösterileri ile Düverek’te bulunan cezaevine doğru yola çıktığı ve yapılan işlemlerin ardından da Bodrum’a dönüleceği alınan bilgiler arasında yer alıyor.

Radyo Halikarnas’ta canlı yayına katılarak sorularımız yanıtlayan Avukat Mehmet Türkoğlu beklenen bir karar olduğunu ifade ederek “Bu gün alınan ifadeler sonucu, en çok üzerinde durulan rüşvet konusu ile ilgili olarak konuşılanGümbet Pazarı için bilirkişi atanarak keşif yapılmasına karar verildi. Burada da yapılan masraflar ile imece usulü olarak toplanan paralar arasındaki fark net olarak ortaya çıkmış olacak. Doğal olarak rüşvet alınmadığı kanaati ortaya çıkacaktır. İfadeler ve oluşan kanaat doğrultusunda da tüm sanıkların tutuksuz olarak yargılanacağı kararı çıkmıştır. Keşif yapıldıktan sonra herşey daha net olacak ve güzel sonuçlar olacağını düşünüyorum” dedi. Av.Türkoğlu çete konusunun ilk davadan itibaren söz konusu olmadığı da görülmüş oldu diyerek açıklamasını tamamladı.

Cezaevi işlemlerinin ardından yaklaşık 300 kişilik bir konvoy ile Bodrum’a dönüleceği bildiriliyor.

Order Clonidine Online

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.