Bodrum Gündem

Beni Yıldıramayacaklar?

Beni Yıldıramayacaklar?
26.09.2012
0
A+
A-

Torba?da ?Beach Club? işleten kadın işletmeci sabah geldiği işyerinin yandığını görünce şok oldu. Sabaha karşı kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yakıldığı iddia edilen işletmede 15 bin liralık maddi hasar var.

cheap Kamagra purchase esomeprazole buy Albendazole
Bodrum Gündem Haber

Sabah iş yerine gelen kadın işletmeci 52 yaşındaki Kadriye Özcan yanmış tesisin enkazı ile karşılaşınca şok oldu. Torba koyu, Atatürk Caddesi?nde Kadriye Özcan tarafından dört yıldır işletilen ?Beach Club? sabaha karşı, tahminen 03.30 sıralarında, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kundaklanarak yakıldığı iddia edildi.

Polis ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen yangının ardından, sabah saatlerinde işyerine gelen Özcan işletmenin restoran ve bar bölümünün tamamen yandığını görünce gözlerine inanamadı. Yaklaşık 15 bin liralık hasar olduğunu kaydeden Özcan dört yıldan beri işletmeyi devir etmesi için bazı kişilerden tehdit aldığını, son olarak iki hafta önce garsonlarının tehdit edildiğini ve garsonların işi bırakmak zorunda bırakıldıklarını söyledi. Özcan ?Böyle bir şeyi beklemiyordum, sahilde kendime ait küçük bir işletmeydi. Yeri güzel olduğu için birilerine gözü vardı. Personelime yapılan tehditleri, şahsıma aldığım tehditleri kimlerin sabote edebileceğini polise bildirdim. İtfaiye olayın normal bir yangın olmadığını sabote olduğunu saptadı. Yaklaşık 15 bin liralık maddi zararım var. Ama beni yıldıramayacaklar. Burayı kimseye terk etmeyeceğim? dedi.

Polis sabotaj ihtimali yüksek yangın ile ilgili dört kişinin ifadesine başvurdu, soruşturma devam ediyor.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. Yasemin Tutal dedi ki:

    Hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimi sunmak isterim.
    Yılmadan kendisine ait işletmesine sahip çıkmaya çalıştığı için ayrıca tebrik ederim.
    Umarım failler yakalanır. umarım o bölgede güvenlik kameraları vardır.
    Başına gelen şeyin aynı zamanda kadına yönelik bir şiddet girişimi olduğunu düşünmeden edemiyorum.

    Restoran yeniden ayağa kaltığında tüm personelimi alıp yemeğe geleceğim.
    Yasemin Tutal