Bodrum Gündem

Bodrum?da Yılın Düğünü?

02.10.2012
0
A+
A-

CHP Bodrum İlçe Örgütü Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Dinçberk, üniversitede tanışarak sevdiği Zeynep Cankara ile evlendi. Çiftin nikahını Süleyman Dinçberk?in babası ve Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk kıydı.

Dapoxetine in pharmacies Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

buy albuterol online

Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk’in küçük oğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Dinçberk Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümü’nden okul arkadaşı olan Zeynep Cankara ile muhteşem bir düğünle evlendiler.  Bodrum gelenek ve göreneklerine bağlı kalınarak yapılan Kına Gecesi ve düğüne katılım oldukça yüksekti.

Muhteşem Kır Düğünü?

29 Eylül 2012 Cumartesi akşamı Aspat’ta bulunan Termera Beach’de yapılan kır düğününe 2 bine yakın davetli katıldı. Süleyman-Zeynep Dinçberk çiftinin nikahını kıyan Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk?in heyecanı dikkat çekerken, davetliler ile tek tek ilgilendi. Kendi çocuğunun nikahını kıymanın verdiği heyecan ve mutluğu yüzünden okunan Mehmet Dinçberk nikahdan sonra gençlere iyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta, zenginlikte ve yoksullukta birbirlerine sahip çıkmalarını öğütledi.

purchase Viagra

Gelin ve damadın kardeşleri ile birlikte ünlü iş adamı Murat Balkan nikah şahidi oldular. Nikahın kıyılması ile birlikte renkli balonlar uçuruldu.

Çiftin takı töreni ise saatlerce sürdü. Takı töreninin ardından tekrar mikrofonu eline alan Başkana Dinçberk ?Nikah sırasında yaptığım konuşmam sırasında, burada bulunan basın mensuplarına hoş geldin demeyi unuttum. Onlar bizler için çok değerlidir. Geldikleri için onlara çok teşekkür ediyorum? dedi.

Katılım Çok Yüksekti, Yeni Masalar Eklendi? 

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ın da davetliler arasında olduğu düğünde, CHP İlçe Başkanı Okan Özsu ve CHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri tam kadro olarak katılırken, Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Cumhur Kısa ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ortakent Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, Muğla İl Genel Meclisi üyeleri Mükerrem Uyar, Önder Batmaz, Şükrü Şehir, Bodrum Belediye Meclis üyesi Mehmet Özalın, CHP Kadın Kolları Başkanı Saime Demirtaş, CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Tufan Yakar, ünlü hukukçu Turgut Kazan, Gazeteci Yazar Can Pulak ile birlikte Muğla, Bodrum,Turgutreis ve Milas?tan siyaset dünyasından isimler, CHP Turgutreis Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik kolları, Turgutreis Belediyesi çalışanları, Ak Parti Turgutreis Belde yönetimi Turgutreis halkı ve belediye çalışanları, gelin ve damadın aileleri, üniversiteden arkadaşları katıldılar. 2 bine yaklaşan davetlilere masa kalmayınca, yeni masalar getirtildi.

TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Makbule Kaya sahne aldığı düğünde, havai fişek gösterisi ile davetliler coştular. Gelin-damat ile gençlerin yerel halk oyunlarını oynaması ise büyük alkış aldı.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.