Bodrum Gündem

Kaymakamlık Kupası Başlıyor?

02.10.2012
0
A+
A-

buy Plavix online Paxil online Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, mahalle ve köy takımlarının katılımıyla  gerçekleştirilecek futbol turnuvası için muhtarlar ile bir araya geldi.

Bodrum Gündem Haber order Ventolin

Bodrum mahalle ve köy takımlarının katılımı ile gerçekleştirilecek olan turnuvanın Ekim sonunda başlamasının planlandığı toplantıda, turnuvanın kuralları da belirlendi.
Bodrum Kaymakamlığınca bahar aylarında yapılması planlanan fakat sezon hazırlıkları sebebi ile ertelenen futbol turnuvası Ekim ayının sonlarına doğru başlatılması kararlaştırıldı. Bodrum Mahalle ve Köy Muhtarlarının katılımı ile gerçekleşen kahvaltılı toplantıda Bodrum İlçe Gençlik ve Spor Müdür Vekili Bülent İsmailoğlu’da hazır bulundu.

Turnuva kurallarının ve katılımların karşılıklı fikir alış verişinin yapıldığı toplantı sonunda alınan kararlar ise şöyle; Muhtarlıkların oluşturacağı takım kadrosu 20 kişiden oluşacak. Bodrum İlçe Stadı’nda oynanacak olan maçlarda takımlar 11’er kişiyle 30’ar dakikalık 2 devrede mücadele edecek. İsteyen muhtarlık 2 takım çıkarabilecek. Lig usulü gerçekleşecek turnuvada yer alacak takımlar belirlendikten sonra fikstür hazırlanacak. Bu arada gerekirse gruplar oluşturulacak. Grup maçlarında ilk iki sırayı alan takımlar yarı finale çıkacaklar. Yarı final ve final grubu maçları eleme usulü yapılacak. Takımlar sahaya kendi belirledikleri tek tip forma ile çıkacak. Müsabakalarda 5 oyuncu değişikliğinin yapılabileceği turnuvada, takım kadrolarında yer almak isteyenlerin sağlık raporu almaları gerekecek. Maçların Muğla İl Hakem Kurulu tarafından belirlenen hakemler tarafından yönetilmesi planlanıyor. Turnuvayla ilgili hazırlıkların Ekim ayı içerisinde tamamlanıp Ekim ayı sonu yada Kasım ayında müsabakaların başlaması planlanıyor.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan “İnşallah güzel bir turnuva olacak. İlçemizde diğer alanlarda olduğu gibi sportif faaliyetler konusunda da çalışmalarımız sürüyor. Bu kapsamda bu turnuvamızı en iyi şekilde planlayıp güzel sonuçlar almak istiyoruz.  Daha önce ilkbaharda yapmayı düşünmüştük ama bu zamana kısmet oldu. Bu turnuvayı düzenleyip gelecek yıllarda da devam ettirmek istiyoruz” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.