Bodrum Gündem

Rifat Ağan Tekerlekli Sandalye ile Bozuk Kaldırımdan Düşerek Yaralandı?

03.10.2012
0
A+
A-

Bir yıldan bu yana tekerlekli sandalyede yaşamını sürdüren Rifat Ağan Atatürk Caddesindeki bozuk kaldırımdan inerken, sandalyenin devrilmesi sonucu yaralandı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Atatürk caddesinde bozuk kaldırımdan inerken tekerlekli sandalyesinden düşen Bodrum Belediyesi eski Başkanı Mazlum Ağan?ın ağabeyi, 82 yaşındaki Rifat Ağan başından ve kolundan yaralandı. Atatürk Caddesinde Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odasının hemen girişinde bulunan kaldırımdan inmeye çalışırken tekerlekli sandalyenin devrilmesi sonucu düşerek yaralandı. Kanlar içinde kalan, bir yıldır tekerlekli sandalyede yaşamını sürdüren 82 yaşındaki Rifat Ağan bozuk kaldırımları yapmayanlardan şikayetçi olduğunu söyledi.

buy misoprostol
Buying Lithium

Bozuk kaldırım nedeni ile düşmesi sonucu sol kolu ve başının sol tarafından yaralanan Ağan çevredekilerin yardımı ile kaldırıldı. Bir süre kaza yaptığı yerde bekleyen Ağan, daha sonra yakınlarının gelmesi ile ticari bir taksiye bindirilerek Bodrum Devlet hastanesine götürüldü.  Ağan?ın yüzüne dikiş atıldı. Rontgen filminin çekilmesinin ardından da taburcu edildi.

82 yaşındaki Rıfat Ağan?ın kazayı ucuz atlattığını ifade ederek purchase Viagra online ?Nasıl oldu anlamadım. Kaldırım kırıkmış, bozuk kaldırımdan inerken tekerlekli sandalyem devrildi. Bu kaldırımları düzelmeyenlerden şikayetçiyim.? dedi. Ağan?ın yakınları ise oldukça gergin oldukları gözlenirken bozuk kaldırımın bir an evvel tamir edilmesinin gerektiğini ifade ettiler.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. Ayla Gürpınar dedi ki:

    Sn.Ağan’a büyük geçmiş olsun.
    Yapılanların yeterli olmadığı ve üstünkörü yapılanmaların da ne derece sakıncalı olduğu, ancak yaşanınca, anlaşılan bir anlayışı Bodrum ve Yarımada artık sonlandırmalıdır.
    Bilim, bilgi, ilgi ve umursama her alanda kullanılmalıdır.