Bodrum Gündem

Bodrum-Milas İçin El Ele, Turizm Toplantısı?

08.10.2012
0
A+
A-

Milas-Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde ”Bodrum-Milas İçin El ele Turizm” toplantısı düzenlendi.

Bodrum Gündem Haber Cheap Sildenafil

Toplantıya, Muğla Vali Vekili Salih Gürhan, Muğla İl Kültür Müdürü Dr. Kamil Özer, Mondial Genel Müdürü Giseppe Russo, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Milas Kaymakamı Bahattin Atçı, Dünyanın En Güzel Koyları Birliği Başkanı Galip Gür, Bodrumlu tuzimciler ve çok sayıda kişi katıldı. Toplantı yaklaşık 3 saat sürdü.

levonorgestrel online Toplantıda, Milas ve Bodrum’daki turizm gelişmeleri masaya yatırıldı… buy valacyclovir

Muğla Vali Yardımcısı Salih Gürhan, toplantıda yaptığı konuşmada, toplantının devletle turizm sektörünün buluşması açısından önem taşıdığını belirterek, ”Turizm sektöründe çeşitli sorunlar olduğunu biliyoruz. Sorunların birlikte çözülmesi gerek” dedi.

Mondial Genel Müdürü Giuseppe Russo da Milas-Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nin yapım sürecinin bazı nedenlerle geciktiğini, bu süreçte kendilerine destek olan Muğla Valisi, vali yardımcıları, kaymakam ve emniyet müdürleriyle öteki ilgililere teşekkür etti. Russo konuşmasında şunları kaydetti ?Bodrum için hem kış turizmi hem de diğer aktiviteler için bir araya gelerek toplandık. Burada bulunan katılımcıların fikirlerinin konuşulması ve yeni önerilerin ortaya çıkarılması için bir araya geldik.  Türkiye turizmi gün geçtikçe büyüyor özellikler Bodrum çevresi turistlerin buraya gelmesi için birçok şeye sahip. Turizm gün geçtikçe büyüyor ve daha iyi olacağını düşünüyorum? dedi.

Hiç kimsenin Milas, Bodrum markasını ucuzlatmaya hakkı yoktur?

Muğla İl Kültür Turizm Müdürü Kamil Özer ise bölgesel turizmin kalitesini arttırmak için özellikle turizm sektöründe kalifiye eleman çalıştırılması, hanutçuluğun ve güven sarsıcı ürünlerin satışının engellenmesi konularında çalışma yaptıklarını bildirdi. Özer, önümüzdeki günlerde Muğla Valisi Fatih Şahin tarafından Muğla ilinin internet üzerinden tanıtım atağı hazırlığıyla ilgili açıklamanın yapılacağını aktardı. ‘Hiç kimsenin Milas, Bodrum markasını ucuzlatmaya hakkı yoktur diyen Özer, sözlerine şöyle devam etti ?Burada turizmin tüm aktörleri ile havaalanından uçağa, konaklamadan, seyahat acenteleri işletmelerine varana kadar sektörün bütün aktörlerini bir araya getirip sorunları konuşmak ve Bodrum?u önümüzdeki sezonda daha iyi tanıtmak daha çok müşteriye tanıtmak için sıkıntılarımızı paylaşmak ve ne yapabiliriz adına burada toplandık. Mondial? de yeni olduğu için ev sahipliği yapmak sureti ile Milas ve Bodrum el ele toplantısı gerçekleştirildi. Katılım gayet iyiydi tüm sektörlerden ilgili arkadaşlar buradaydı. Bu toplantının çok verimli geçtiğini düşünüyorum.?

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.