Bodrum Gündem

İnşaat Mühendisleri Sezonu Açıyor?

15.10.2012
0
A+
A-

İnşaat Mühendisleri Odası Bodrum Şubesi inşaat sezonu öncesinde bir araya geldikleri yemekte ?Birlik ve Dayanışma? mesajı  verdiler. purchasing Plavix online

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

İnşaat Mühendisleri Odası Bodrum Şubesi tarafından LVZZ Otelde düzenlenen yemekte bir araya geldiler. Yaklaşık 150 üyenin katıldığı yemeğin inşaat sezonu öncesinde üyelerin dostluk ve kaynaşmanın yanında, birlik ve dayanışma mesajlarının da verilmesi dikkat çekti.

Bu yıl düzenlenen yemeğin her yıl tekrarlanması dileğinde bulunan İnşaat Mühendisleri Odası Bodrum Şube Temsilcisi İlhan Özyiğit yemeğe katılan üyelere yaptığı kısa konuşmasına esprili bir şekilde ?1.Geleneksel İnşaat Mühendisleri Yemeği?ne Hoş geldiniz? demesi, üyeler arasında gülüşmelere neden olurken, ?Herşey birden başlar unutmayın? buy albuterol yanıtını verdi. Özyiğit konuşmasında ?Bu bir başlangıç olsun ve her yıl inşaat sezonu öncesinde bu şekilde bir araya gelerek dostluklarımızı pekiştirelim. Ancak her şeyden önce herkese birlik ve dayanışma içinde olduğumuzu gösterelim.? dedi.

order Nolvadex Sezon’dan Daha Çok Muğla ve Bodrum’un Belirsizliği Gündemimizde…

İlhan Özyiğit?e inşaat sezonun nasıl geçeceği yönündeki sorumuza, İnşaat Mühendisleri Odası üyelerinin sezondan daha çok, Muğla?nın Büyükşehir olması yönündeki çalışmaları kaygı ile izlediklerini ifade etti. Özyiğit ?Büyükşehir Yasa Değişikliği ile ilgili bir belirsizlik var. Hepimiz kaygı ve tedirginlikle ne olacağını bekliyoruz. Bu belirsizlik üyelerimiz içinde geleceğe yönelik öngörülerini de belirsizleştirmektedir. Bodrum ne olacak hala kesin bir bilgi yok. Her şey netleştikten sonra geleceğe yönelik planlar yapabileceğiz. Bunun dışında hükümet tarafından odaların ve sivil toplum örgütlerinin tasfiyesi ve yok edilmesi yönündeki çalışmaları da var. Bizler birlik ve dayanışma içinde bu mücadelemizi de sürdürüyoruz.? dedi.

İnşaat Mühendisleri Odası Bodrum Şubesi tarafından LVZZ Otelde düzenlenen yemek, Rehavent Müzik Grubu?nun bir döneme damgasını vurmuş, klasik şarkıları eşliğinde geç saatlere kadar sürdü.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.