Bodrum Gündem

Sanatçılar Sezon Yorgunluklarını Attılar?

15.10.2012
0
A+
A-

order misoprostol purchase Disulfiram Bodrum ilçesinde ve büyük şehirlerde sahne alan sanatçılar Turgutreis beldesinde düzenlenen sezona veda partisinde bir araya geldi.

Disulfiram online Bodrum Gündem Haber

Yaz aylarında Bodrum?daki eğlence mekanları ile turistik tesislerde sahne alan sanatçılar Amusa Production tarafından bu yıl 3. kez organize edilen sezona veda partisinde bir araya geldi.

Şirket yöneticileri  Tolga Günay, Tutku Günay ve Genel Müdür Onur Güler?in davetlisi olarak düzenlenen partiye Sinan Erko, Zafer Baykal  , Grup Bahia, Grup Duru, Grup Latinos ve Grup Buselik?in üyeleri katıldı.

Partide menajerlik sisteminin kaldırılması ve sanatçıların haklarını tam olarak koruyacak bir oluşum içerisinde olduklarını belirten Tolga Günay ?Özelikle  yaz aylarında tatil yörelerinde hizmet veren sanatçıların haklarının korunması için bir oluşum başlatmayı planladık. Tatil yörelerinde çalışan ancak emeklerinin karşılığını alamayan sanatçılar birçok kez bu sorunla karşılaşıyor, o nedenle sezon sonunda bir araya gelerek büyük şehirlerin dışında yaz aylarında yazlık tatil merkezlerinde çalışan sanatçılarımızın sorunlarını da gündeme getirdik? dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.