Bodrum Gündem

13 Yaşındaki Şule, 30 Metre Sürüklendi, Ama Hayata Tutundu?

13 Yaşındaki Şule, 30 Metre Sürüklendi, Ama Hayata Tutundu?
16.10.2012
0
A+
A-

İslamhaneleri Köyü’nde 3 Ekim’de meydana gelen trafik kazasında otomobilin yaklaşık 30 metre sürüklediği 13 yaşındaki Şule Gündüz, vücut travmasıyla girdiği yoğun bakımdan çıkmayı başardı.

Bodrum Gündem Haber buy Viagra

Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Şule Gündüz’ü tedavi gördüğü Bodrum Devlet Hastanesi’nde ziyaret etti. Şule Gündüz ziyaretten dolayı oldukça mutlu oldu.

3 Ekim saat 12.00 sıralarında İslamhaneleri Köyü’ndeki ana Bodrum-Turgutreis Karayolu’nda meydana gelen kazada 30 metre sürüklendi. Bodrum Devlet Hastanesinde yoğun bakıma alınan 13 yaşındaki Şule yoğun bakımdan çıkarak hayata yeniden başlayacak. Vedat Türkmen İlköğretim Okulu 7’inci sınıf öğrencisi Şule Gündüz, okul dönüşü evine gitmek için yolun karşı tarafına geçmek istediği sırada, karşı yönden gelen bir otomobil önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırması ile meydana geldi. Otomobil, o sırada karşıya geçmeye çalışan Şule Gündüz’ü altına alarak yaklaşık 30 metre sürükledi. Köpeğin havlamasıyla, bölgede bulunan vatandaşlar olay yerine geldi. Ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Şule Gündüz kafa ve vücut travmasıyla yoğun bakıma alındı. 3 günlük yoğun bakımın ardından, odaya alınan Gündüz’ün tedavisi devam ediyor.

Valtrex online Sol ayağında çok sayıda kırık bulunan Gündüz’ü, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan ziyaret etti. Ziyaret sırasında Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Oğuz Şahin, Şule Gündüz’ün annesi Aysel Gündüz’de bulundu. Bodrum Kaymakamı Dr.Gödekmerdan, ?Şule kızımız, kötü bir trafik kazası sonrası hayata tutunmayı başardı. Tedavisi tamamlandıktan sonra tekrar ayağa kalkarak yaşamına devam edecek. Bizden istediği herhangi bir şey olursa her zaman karşılamaya hazırız. Kızımıza büyük geçmiş olsun? buy Ventolin online dedi.

Şule Gündüz, ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu, Kaymakam Dr.Gödekmerdan’dan herhangi bir isteği olmadığını söyledi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.