Bodrum Gündem

Dr.Yelda Doğan ve Dr.Muzaffer Buyruk Masal Gibi Bir Düğünle Evlendiler… VİDEO ve FOTO GALERİ

21.10.2012
0
A+
A-

Dr.Yelda Doğan ve Dr.Muzaffer Buyruk muhteşem bir düğün töreni ile evlendiler…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Medikal Vital Med Sağlık Merkezinin sahibi, Fizik Tedavi Uzmanı Dr. Muzaffer Buyruk ile Özel Bodrum Hastanesinin Anestezi Uzmanı Yelda Doğan Bodrum’da Azka otelde yapılan muhteşem bir düğün ile bir yastıkta kocamaya karar verdiklerini dostları ile paylaştılar.

Yaşamlarına birlikte devam etme kararı alan doktorlar davet ettikleri dostlarını kapıda tek tek karşıladılar. 450 davetlinin katıldığı düğün töreninde, gelin Dr.Yelda Doğan’ın muhteşem gelinliği, güzelliği, gülümsemesi, davetlileri tüm samimiyeti ile karşılaması, damat Dr.Muzaffer Buyruk’un ise şıklığı ve heyecanı gözlerden kaçmadı. Çiçeği burnunda yeni evli çiftin düğün davetine katılanlarında şıklığı ise uzun süre konuşulacağa benziyor.

Kız Tarafı Baskın Çıktı…

Özel Bodrum Hastanesi Anestezi Uzmanı Dr.Yelda Doğan’ın arkadaşları çalan müzikler karşısında oyun pistini hiç boş bırakmadılar ve gönüllerince dans edip, oynadılar. Erkek tarafının önemli ve ağır misafirleri “Çarşamba Kahvaltısı Müdavimleri” ise kız tarafının hareketine ayak uydurmaya çalışsalarda, kız tarafı baskın çıktı. Çarşamba Kahvaltısı Müdavimlerinin ağır toplarından birisi olan Fikret Karataş ekibe destek vermek amacı ile Ankara havalarında oyuna kalksada kız tarafının oyunlarına yetişemediler.

Dr.Buyruk’un Nasırına Bastı…

Doktor çiftin nikahını kıyan evlendirme memuru Ummuhan Yurt, önce Dr.Yelda Doğan’a evlenmek isteyip istemediğini sordu. Dr. Yelda Doğan’ın eveti’nin Milas’tan bile duyulduğu iddia edildi. Dr.Muzaffer Buyruk ise gayet ağır ve kendinden emin bir şekilde “Tabiki evet” diyerek, erkekliğini gösterdi. Şahitlerin imzalarını atmasının ardından nikah memuru Ummuhan Yurt, doktor çifti olarak ilan etti. Her zaman olduğu gibi kadınlar ayağa basma konusunda hızlı oldukları, bu nikahta da tescillenmiş oldu. Dr.Yelda Doğan tüm kadınların ayağa basma yeteneğinin bir kanıtı olarak Dr.Muzaffer Buyruk’un ayağına bastı. Ancak Dr.Muzaffer Buyruk’un acı içinde kıvrandığı görüldü. (Belge Haber Manşeti Fotosu) Damat tarafı yaklaşık 58 Doktor arkadaşlarının tedavisi için nikah masasına koştukları, ayakta tedavi yaparak damat Muzaffer Buyruk’un düğüne devam etmesini sağladıkları görüldü.

Colchicine online Damat Öpüşmekten Yoruldu…

Nikah törenin ardından masa masa dolaşarak 450 kişi ile tokalaşarak öpüşen çift son masaya geldiklerinde harap ve bitap durumdaydılar. Gelin Dr. Yelda Doğan kendini kısa sürede toparlayarak pistte oynamaya başlamasına karşın, damat Dr.Muzaffer Buyruk Çarşamba Kahvaltısı Müdavimlerinin çabaları ve dopingi ile kendine gelerek biricik eşi Dr.Yelda Doğan’a eşlik etmeye başladı. Ancak o sırada papyon ve ceketini de çıkartarak fora etti.

Çarşamba Kahvaltısı Müdavimleri Denizdeki Beyaz Bir Dalgalar Gibiydiler…

Yaş ortalaması ikiyüzatmış olan ve genelde saçlarını beyaza boyatmış “Çarşamba Kahvaltısı Müdavimleri” masaların arasında kız tarafının oyunlarına ayak uydurmaya çalışırken beyaz bir dalga gibi göründükleri dikkat çekti. Yaklaşık 50 Çarşamba Kahvaltısı Müdavimi beyaz dalgalar misali masa aralarında oyun havaları ile coştular. Kondisyon sorunu ortaya çıkınca da masalarına dönerek kolları ile sadece kültür fizik hareketleri yaparak oyun havalarına eşlik ettiler.

Saat 24:00…

doxycycline price

Düğünün bitiş saati olan 24:00’e gelindiğinde oyu pistinde oynayan kız tarafını düğün salonundan çıkartmak mümkün olmayınca, özel harekatçılardan yardım istenilmesi düşünüldü. Ancak bir süre sonra kız tarafının topuklu ayakkabıları gereken operasyonu yaptığından, düğün sona erebildi. Damat Dr.Muzaffer Buyruk’un 08:00’de başlayan düğünü en geç 10:00’da bitirmek istermiş gibi heyecanlı ve istekli olduğu da gözlerden kaçmadı. Ancak kız tarafının, saatlerce oynamadan düğünü bitirmeye niyetli olmadıkları düğünün başından belliydi.

Onlar erdi muradına Bodrumlular çıksın kerevetine…

Gökten üç elma düştü birisi dr.çiftin başına, birisi düğüne katılan ve katılamayan çiftlin dostlarına, en sonuncusu da bu haberi okuyanların başına… Buy cheap Accutane

[youtube_sc url=”http://youtu.be/jMRooTxFSQ4″]

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.