Bodrum Gündem

Ortakent-Yahşi’de Bayramlaşma?

26.10.2012
0
A+
A-

Ortakent Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, Meclis üyeleri ve Belediye personeli belde halkıyla Kurban Bayramının ikinci günü bayramlaştı.
Strattera No Prescription

Bodrum Gündem Haber

Ortakent halkının yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma töreni saat 11.00 de başladı. Vatandaşlar Başkan Şahbaz?ın makam odasına sığamayınca belediye binasının lobisinde devam edilen bayramlaşma 3 saate yakın sürdü.  Ortakent Yahşi Belediyesi Halk Dansları Topluluğu ile yakından ilgilenen Başkan Şahbaz, öğrenci ve velilerle tek tek bayramlaştı, bayram şekerini ise kendi elleri ile ikram etti.

Türkiye İçin Barış ve Huzur Mesajı?

Başkan Şahbaz, bayramların önemine işaret ederek; order Indocin buy misoprostol ?Sağlık, huzur içinde bir mübarek Kurban Bayramını daha kutluyoruz. Bayramlar bize büyük bir aile olduğumuzu altını çizerek hatırlatan müstesna zamanlar. Özellikle Kurban Bayramı paylaşmanın, komşuluğun, dostluğun, ihtiyaç sahiplerini gözetmenin daha yoğun yaşandığı bayramımız. Biz belediye olarak halkımızın bayramını rahat geçirmesi için tüm hazırlıklarımızı tamamlamıştık. Kurban kesim yerimiz belirlenmişti, Zabıta personelimiz kurban derilerinin toplanması için görev başındaydı. Bugün de Ortakent-Yahşi ailesi bir arada bayram coşkusunu yaşıyoruz. Ben tüm Yarımada halkının, güzel Türkiye?min tüm insanlarının bayramını kutluyorum, mübarek Kurban Bayramının barışa ve huzura vesile olmasını can-ı gönülden diliyorum? dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. Cenk Bektaş dedi ki:

    Sayın başkan bayramlaşmayı meclis üyeniz Hürriyet beyin ceylan derili yatında veya acıbadem ve midtown’ın büyük emekleriyle yaptırdığınız malikanenizde yaptırsaydınız daha rahat olmazmıydı?
    Darısı meclis üyesi adayınız şimdi Akp ilçe yönetiminde olan Zeki Temizel’le beraber vereceğiniz Akp’ye geçiş kokteylini oralarda yaparsınız inşallah,yoksa yandaşlarınızı,ihalelerle verdiğiniz işlerdeki kişilere ayıp oluyor bizden söylemesi!!!!!!