Bodrum Gündem

MHP Bodrum Bayramlaşma?

MHP Bodrum Bayramlaşma?
27.10.2012
0
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Teşkilatında, Kurban Bayramının 2. Gününde bayramlaşma töreni düzenlendi. order albuterol

Bodrum Gündem Haber
buy Sildenafil Citrate
MHP Bodrum İlçe Teşkilatında düzenlenen bayramlaşma törenine; MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran, MHP Muğla İl Genel Meclis Üyesi Kazım Öztin, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun ile Belediye Meclis Üyeleri, Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, MHP?li belde başkanları ile yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran tüm ziyaretçilerin tek tek bayramlarını kutladı ve onlarla sohbet etti.  Bütün Bodrumluların Mübarek Kurban Bayramını ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramlarını kutlayan MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran şunları söyledi: ?Biliyorsunuz ki Türk Milletinin iki kuvvetli değeri vardır. Biri milli biri ise manevidir. Bu manevi inançlarımız içerisinde olan Kurban Bayramı da hepinizin bildiği gibi Dünya?da insanların birbiriyle yardımlaşmasının en temel belirgin vazifelerinden birisidir. Bu vesile ile bu bayramların gerçek anlamında yaşanabilmesini çok arzu ediyoruz. Bodrum Yarımadasında yaşayan tüm vatandaşlarımızın mübarek kurban bayramlarını kutluyorum.?

treating acne

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.