Bodrum Gündem

ORTAKENT YAHŞİ BELDESİNDE Cumhuriyet Bayramı Coşku İle Kutlandı?

29.10.2012
0
A+
A-

Cumhuriyetimizin 89. Kuruluş yıl dönümü Ortakent beldesinde gurur ve coşkuyla kutlandı.

B buy Dapoxetine on line cheap Clonidine treating acne odrum Gündem Haber

28 Ekim Pazar günü çelenk koyma töreni ile başlayan Cumhuriyet Bayramı kutlama programı, 29 Ekim Pazartesi sabahı saat 09.00 da Cumhuriyet Meydanında devam etti. Beldedeki okulların öğrenci ve öğretmenleri, okul müdürleri, Ortakent-Yahşi Belediye personeli ve belde halkının katılımıyla gerçekleşen kutlama töreni Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz?ın Cumhuriyet Bayramı kutlama konuşmasıyla başladı.

Başkan Şahbaz alkışlarla sık sık kesilen konuşmasında şunları söyledi: ?Her 29 Ekim?de artan azim ve kararlılıkla Atamızın aydınlık yolunda yürüyoruz, yürüyeceğiz. Yaktığı meşale hiç sönmedi, söndürmeyeceğiz.  Cumhuriyet, insanları mutlu kılacak özgür ve adil bir düzenin ifadesi olduğu için bizi millet olarak 89 yıldır bir arada tutan, toplumsal birlik, beraberlik ve toprak bütünlüğümüzü sağlayan en önemli kazanımımızdır. Biz en zor zamanlarında bile dünyaya sadakat ve vatanseverliğin eşsiz örneklerini göstererek bugünlere gelmiş büyük bir milletiz. Bunu tarihte hiçbir güç yok edemedi, sonsuza kadar da yok edemeyecek ve sarsamayacaktır. Cumhuriyetimizin 89. Yılı kutlu olsun?  dedi.

Öğrencilerin okuduğu Cumhuriyet şiirleri ve Ortakent-Yahşi Belediyesi  Halk Oyunları Topluluğunun folklör gösterisiyle devam eden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama programı, geçit töreniyle sona erdi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.