Bodrum Gündem

Turgutreis?de Cumhuriyet Bayramı Coşkusu?

29.10.2012
0
A+
A-

treat erectile dysfunctiГ®n Turgutreis’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı. 28 Ekim Pazar günü saat 13:00’te başlayan kutlamalar kapsamında Atatürk Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenkler konuldu. Saygı duruşunda bulunuldu  ve İstiklal Marşı  okundu.
Bodrum Gündem Haber
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 89. yıldönümü sebebiyle düzenlenen törenlere Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, Turgutreis Jandarma Karakol Komutanı, Turgutreis Belediyesi Meclis üyeleri, Okul Müdürleri, Daire Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum örgütleri, Öğretmenler, Öğrenciler ve Turgutreis halkı katıldı.
29 Ekim Pazartesi günü devam eden kutlamalarda ise Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından Öğrenciler tarafından okunan Cumhuriyet konulu  şiirler halk tarafından çoşkuy ile alkışlandı.
Lasix no prescription Turgutreis Fener Alayına Davet?
order Asacol
Türkiye Cumhuriyeti?nin Kuruluşu?nun 89.Yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk konuşmasında;
“Ne mutlu bizlere ki bugün Cumhuriyetimizin 89.yılını kutlamaktayız. Mustafa Kemal Atatürk, demokrasinin gereklerine, ulusal egemenliğe ve cumhuriyete yürekten inanan bir liderdi. Onun eseri geride kalan yıllar süresince gelişme, varlığını sürdürebilme ve kendini kanıtlama yolunda büyük çabalar verilmiş, bilimin oldukça gerisinde kalmış, köhnemiş ve nihayet yıkılmış olan koca imparatorluğun ardından ekilen tohumlar kısa sürede tomurcuklanıp filiz vermeye başlamış ve her yıl tüm cumhuriyet karşıtlarına inatla kökleşerek güvenle geleceğe bakmaktadır.
Her yıl Cumhuriyet Bayramımızı çoşkuyla bütün ulus olarak tüm yurt ve dış temsilciliklerimizde tüm halkımızın katılımlarıyla kutlamaktayız. Bu mutlu günü bizlere hediye eden Atatürk’ü ve dava arkadaşlarının verdiği mücadeleyi unutmuyoruz. Halkımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyorum, tüm vatandaşlarımızıda bu akşam düzenlenecek olan Fener  Alayı Cumhuriyet yürüyüşü ile Cumhuriyet Konserine bekliyoruz”
dedi.
Okulların tören geçişinden sonra kutlamalar sona erdi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.