Bodrum Gündem

Uluslar arası Karate Semineri Bodrum?da Gerçekleşti?

Uluslar arası Karate Semineri Bodrum?da Gerçekleşti?
02.11.2012
0
A+
A-

get Asacol diflucan online Buy cheap Accutane Belçika dan gelen 89 karate sporcusunun ve Bodrumspor karate takımından 124 sporcunun  katılımı ile gerçekleşen uluslar arası karate semineri Bodrum Wow of Wonders  otel ve Bodrum Spor Merkezinde yapıldı.

Bodrum Gündem Haber

Bu yıl onuncusu düzenlenen seminere dünya şampiyonu Haldun Alagaş ve dünya ikincisi Bahattin Kandaz onur konuğu olarak katıldılar. Bir hafta süren ve günde iki antrenman olarak düzenlenen seminer boyunca Belçikalı ve Türk sporculara ders veren Haldun Alagaş ve Bahattin Kandaz herkez tarafından hayranlıkla izlendi .

Defalarca dünya şampiyonluğu kazanmış olan Haldun Alagaş Seminer sonunda yaptığı açıklamada ? Kendilerini Bodrum a davet eden Belçikalı antrenörler Christohe ve Oliver e ayrıca milli takımdan arkadaşım il temsilcisi Fatih Uzunlulu?ya bu güzel organizasyon için teşekkür ediyorum , seminerimiz çok verimli geçti umuyorum uzun yıllar boyunca devam eder? dedi. Belçikalı antrenörlerden Oliver Mahauden bu yıl onuncu kez geldiğini Bodrum da dostumuz Türk sporcularla antrenman yapmak bizleri çok mutlu etti , her yıl olduğu gibi mükemmel bir şekilde ağırlandık  derken, antrenör Cristophe Decamps ise seminer çok güzel geçti on yıldır süren dostluğumuz artarak devam ediyor umuyorum çok uzun yıllar daha devam edeceğiz , Fatih Uzunlulu ya iki ülke sporcularının dostluğunu  geliştirmek için yıllardır yaptığı uğraşlardan dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Uluslar arası seminerin Bodrum da gerçekleşmesi  için 10 yıldır emek harcayan B.B Bodrumsporun başarılı antrenörü ve Türkiye karate federasyonu il temsilcisi Fatih Uzunlulu her yıl olduğu gibi bu yılda başarıyla gerçekleştirdiğimiz seminer umuyorum uzun yıllar daha devam edecek  derken konuşmasına şöyle devam etti ?Bizleri kırmayarak seminerimize renk katan dostlarım Haldun Alagaş ve Bahattin Kandaz a  çok teşekkür ediyorum. Gerçekleştirdiğimiz bu seminerlerde iki ülkenin sporcuları hem beraber antrenman yapıyorlar hem de yeni dostluklar kuruyorlar , bu da sporun en güzel yanlarından biri, biz de Belçika karate federasyonunun  davetlisi olarak  12  kasım tarihinde  Belçika nın  Leuven şehrinde gerçekleşecek olan Avrupa?nın en önemli turnuvalarından biri olan uluslar arası Belçika Open Karate Şampiyonasına B.B Bodrumspor olarak  katılacağız. Bu şampiyonada Bodrumu en iyi şekilde temsil etmek  için uzun zamandır hazırlık yapıyoruz , sporcularıma çok güveniyorum , Belçika da yapılacak  şampiyona sporcularımızın gittikleri dokuzuncu ülke olacak , sporcularımız hem spor yaparak fiziksel ve zihinsel olarak sağlıklı bir yapıya sahip oluyorlar hem de spor sayesinde dünyanın bir çok ülkesini görme fırsatı buluyorlar , buda onlar için çok büyük bir şans . Bizlere desteklerini esirgemeyen kulüp başkanımız Rıza Karakaya ya  ve Bodrum belediyesine teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi .

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.