Bodrum Gündem

MHP Kongresinden, Arena’dan İzlenimler-1…

04.11.2012
0
A+
A-

Paxil online

Order No Rx Milliyetçi Hareket Partisi 10.Olağan kongresi bu gün Ankara’da yapılıyor. MHP Bodrum İlçe Tekilatının davetlisi olarak MHP Kongresini izlemek üzere geldiğimiz Ankara’dan, Kongreden Bodrumlular ile paylaşaşacağız.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

MHP 10.Olağan Kongresi Ankara Arena’da Pazar günü (bugün) yapılıyor. 11 Genel Başkan adayı ile kongreye giden MHP’de, yarışın Genel Başkan Devlet Bahçeli ile geçmiş dönem bakanlardan Koray Aydın arasında olacağı neredyse kesin görünüyor. Delegelerin Kongreden bir gün önce Ankara’ya gelerek genel başkanlık yarışı için çalıştıkları gözleniyor. Özellikle Sürmeli Otel’e yerleşen delegelerin muhalif kanat olduğu ifade edilirken, Genel Başkan Devlet Bahçeli için sert bir muhalefet yapılmıyor. Bunun nedeni olarak düzeyli bir muhalefetin parti ahlakının gereği olduğu özellikle vurgulanıyor. Ancak yinede Bahçeli ve Aydın arasında çok büyük bir oy farkı olmayacağı söyleniyor, bu nedenle salon girişinde ve salon içinde sert tartışmaların yaşanabileceği de öngörülüyor.

Milletvekilleri Delegelerin Kaldıkları otelleri tek tek dolaşarak durum tahlili yaptıkları da gözlemlerimiz arasında. Muğla geçmiş dönem Milletvekili Metin Ergun ve MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan Muğla delegelerini ziyaret ederek sohbet ettiler. Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran ve delegeler ile kongre öncesi durum değerlendirmesi yaptılar.

Cialis super active online BODRUM MUĞLA’DA EN ÇOK DELEGEYE SAHİP İLÇE…

MHP Kongresinde 1.241 delege oy kullanacak. MHP Muğla İl Teşkilatı 17 delege ile 2 doğal delege MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan ve geçmiş dönem Muğla Milletvekili Metin Ergun MHP 10.Olağan Kongresinde oy kullanacak. Bodrum Muğla MHP teşkilatı içinde en çok delegeye sahip ilçe olarak yer almakta. Bu nedenle Bodrum, MHP Kongresinde oldukça önemli.

Muğla delegelerinin ilçelere göre dağılımı ise şu şekilde;

Bodrum 4 delege  (Asım Başaran, Mehmet Tosun, Cengizhan Sancar ve Ümit C.Özgür)

Fethiye 3 delege

Milas 2 delege

Dalaman 2 delege

Ortaca 2 delege

Yatağan 1 delege

Köyceğiz 1 delege

Kavaklıdere 1 delege

MHP Kongresi öncesi 124

KONGRE ÖNCESİ GAZETECİ ALİ FİKRET ER HASTANEDE ZİYARET EDİLECEK…

MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran, Muğla İl Genel Meclisi üyesi Kazım Öztin, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun ve Bodrum delegeleri sabah kongre için salona gitmeden önce geçtiğimiz günlerde rahatsızlanan ve Ankara’ya sevk edilerek tedavisisi sürdürülen Gazeteci Ali Fikret Er’i ziyaret edecekler.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.