Bodrum Gündem

Gençler Atatürk?ün Bursa Nutkuna Dikkat Çekiyor?

12.11.2012
0
A+
A-

CHP Bodrum İlçe Gençlik Örgütü Pazar Esnafını ve Sanayi Esnafını Ziyaret ederek, üzerinde Atatürk fotoğrafı ve Bursa Nutku bulunan 2013 takvimi dağıttılar.
Buy Sildenafil

Premarin Fast shipping Bodrum Gündem Haber
CHP Bodrum İlçe Gençlik Örgütü Atatürk?ün Bursa Nutku?nun ve Atatürk?ün fotoğrafının yer aldığı 2013 takvimini esnaflara dağıttı. CHP Gençleri pazar esnafının sorunları ve talepleri dinledi. Pazar yerinde yapılan ziyaretlerin ardından da sanayi esnafını da ziyaret eden İlçe Gençlik Örgütü burada da sanayi esnafının sıkıntılarını ve taleplerini dinleyerek, görüş alışverişinde bulundular.

CHP Bodrum İlçe Gençlik Örgütü Başkanı Tufan Erkan Yakar onlarca genç tarafından yapılan bu çalışma ile ilgili olarak Clonidine without prescription ”Sanayi ve Pazar yerindeki esnafımızın sorunlarını yakından dinleme olanağı bulduk. Ülkemizdeki ekonomik durumun gün geçtikçe kötüleştiğini artık rahatça söyleyebiliriz. Ekonomik ve Siyasi yönden ülkenin kötüye gittiği bir dönemde Atamızın resminin bulunduğu Bursa Nutkunu da içine alan hazırladığımız takvimlerimizi dağıtarak, Atamızın adeta bugünleri gören o muhteşem nutkuyla nasıl bir yol izlememiz gerektiğine dair vermiş olduğu mesajı esnafımıza ve vatandaşlarımıza hediye ederek dikkat çekmek istedik.?  dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.