Bodrum Gündem

Kışa Hazırlık Yarışları Sona Erdi?

Kışa Hazırlık Yarışları Sona Erdi?
13.11.2012
0
A+
A-

Retin-A without prescription purchase misoprostol The Marmara ve Milta Bodrum Marina’nın desteği ile Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK)  tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kışa Hazırlık Yat Yarışları sona erdi.

generic Propranolol Bodrum Gündem Haber

İki gün süren keyifli yarışların ardından dereceye giren yarışmalar ödüllerini aldı. Kışa Hazırlık Yarışlarını Meltem teknesi ile yarışan Timoçin Önür, ekibi kazandı.

Türkiye?nin en uzun soluklu kış trofesi öncesinde, The Marmara ve Milta Bodrum Marina’nın desteği ile Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK) tarafından düzenlenen Kışa Hazırlık Yat Yarışları sona erdi. 2 gün süren yarışlarda 35 tekne mücadele etti. Yarışmada dereceye giren yelkencilere Marina Yacht Club?ta düzenlenen kokteyl ile kupaları verildi. IRC yarış ve IRC Destek kategorilerinde dereceye giren yelkencilere ödüllerini The Marmara Bodrum Müdürü Onur İslam,Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Ahmet Gençtürk ve BAYK Komodoru Ömer Karacalar tarafından verdi.

IRC 1 kategorisinde Meltem teknesi ile yarışan Timoçinayk Önür ve ekibi, IRC 2 kategorisinde Sun Family teknesi ile yarışan Salih Evin ve ekibi, IRC Destek kategorisinde Delfinius teknesi ile yarışan Celal Çağrı Alkaya ve ekibi birinci oldu.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.