Bodrum Gündem

Başkandan Öğrencilere Trafik Dersi?

20.11.2012
0
A+
A-

?Trafik? konusunu ders olarak işleyen Marmara Koleji öğrencilerine merak ettikleri konuları Trafik konusunda yüksek lisans yapan Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun?a sordular.

professional Viagra no prescription buy Valtrex online no prescription Premarin 0.625mg

Bodrum Gündem Haber

Yüksek Lisans eğitimini ?Trafik Planlaması ve Uygulaması? konusunda yapan Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, trafik konusundaki tecrübe ve birikimlerini Marmara Koleji öğrencileri ile paylaştı. Düzenlenen trafik dersinde öğrencilere merak ettikleri konular hakkında bilgiler veren Başkan Mehmet Tosun, karşıdan karşıya geçme, ana cadde üzerinde yürüme, üst geçit alt geçit kullanımı, emniyet kemeri takmanın önemi ve trafik işaretleri gibi trafikte bilinmesi gereken temel kuralları öğrencilerle paylaştı.

Çoğunlukla soru- cevap şeklinde gerçekleşen eğitim programında Başkan Mehmet Tosun, Türkiye’deki trafik kazalarının yüzde 98’nin insan hatalarından kaynaklandığını söyledi. Öğrencilerin her zaman trafik kurallarına uymasını isteyen Başkan Mehmet Tosun, öğrencilerden araçların geçtiği yollarda dikkatli olmalarını, varsa yürürken mutlaka yaya yolunu tercih etmelerini, trafik ışık ve levhalarına mutlaka uymaları yönünde uyardı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.