Bodrum Gündem

Tufan Yakar Yazdı “NEREDEN NEREYE”

Tufan Yakar Yazdı “NEREDEN NEREYE”
21.11.2012
0
A+
A-

Tufan Yakar

Lithium online CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı

Cezaevlerinde terör hükümlülerinin başlatmış olduğu ve daha sonra tüm Türkiye’ye yayılan açlık grevlerinde söylenen ve istenen hep How to treat erectile dysfunctiГ®n ”Öcalan’ın cezaevi koşullarının iyileştirilmesi yada başka bir deyişle ev hapsine alınması’‘ oldu.

Şimdi biraz sesli düşünelim. Terör örgütü başının cezaevi koşullarında ne gibi aksaklıklar ve ya eksikler ya da yada zor koşullar olabilir? Adamın her türlü spor ve aktivite imkanı var. Yemekleri özenle seçiliyor, yediği önünde yemediği arkasında, yabancı bir gazetede köşe yazarlığı da yapıyor, odasında her türlü imkan mevcut, avukatlarıyla sürekli iletişim halinde, örgütünü halen daha yönetiyor ve şuan da belki de en önemlisi kendisini devlete birinci derece muhatap olarak kabul ettirmiş durumda. Ağzından çıkan bir cümlede bütün ülkede açlık grevleri bir anda bitti. Şimdi daha da sesli düşünelim. Ülkede ne zaman terör eylemleri artsa Öcalan devreye girer ve örgüt sözde ”biz kan akmasını istemiyoruz, barış istiyoruz” diyip ateşkes ilan eder. Sonra devletle görüşmeler başlar. Sonra bazı istekler kabul edilir, meclis gündemine taşınır ve iktidar partisinin sayısal çoğunluğuyla jet hızıyla kabul edilir. Yanlış hatırlamıyorsam bu süreç 2-3 kez yaşandı. Şimdi açlık grevlerine geri dönersek, gene Öcalan’ın devreye girmesiyle güya bu süreç son buldu.

Bundan 10 sene önce biri kalksa ?Bayramlarda çelenk koyma törenleri yasaklanacak yada kısıtlanacak, Cumhuriyet yürüyüşleri polis engeline takılacak ve polis zor kullanacak, Atatürk İlke ve Devrimleri dersi müfredattan kaldırılacak, Atatürk’e saldırı ve hakaretlerin devletin en üst yöneticileri tarafından haddi hesabı olmayacak” gibi şeyler deseydi ya ”hadi canım sende o kadar da değil? cheap Baclofen derdik yada koca bir kahkaha yada gülümsemeyle yanıt verirdik.

Bütün bu olanları göz önüne alarak devlet bir süre sonra halkımıza ”Ya kardeşim ben bu meselede her yolu denedim, fakat yapamadım, ne olursa olsun Öcalan’ı muhatap alacağım ve bu görüşmelerde ucu nereye giderse gitsin bu işi çözümleyeceğim.” derse hiç şaşırmayın derim…

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.