Bodrum Gündem

O Karikatürist Yanarak Öldü mü?

O Karikatürist Yanarak Öldü mü?
22.11.2012
0
A+
A-

Danimarka’da Hz.Muhammet’in karikatürlerini çizerekMüslümanların tepkisini çeken “Jyllands Posten Gazetesi” çalışanı karikatürist Kurt Westergaard çıkan bir yangında diri diri yanak can verdiği iddia edildi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Konuyla ilgili Jyllands Posten Gazetesi yetkilileri bir açıklama yapmazken, Danimarka’da yaşayan gurbetçileri, böyle bir söylentinin olduğunu ifade ediyorlar. Ama bu konu hakkında kimsenin fazla bilgisi yok. Danimarka basının da bu olayı gizlediği de iddialar arasında.

Topamax online

Hz.Muhammed'e Hakaret İçeren Karikatürü Çizen Kurt Westergaard

Ağır Hasta Olduğu Haberleri?

Cihan Haber Ajansının bir haberine göre ise Kurt Westergaard?ın ağır hasta olduğu ve bütün programlarını iptal ettiği duyuruluyor. Haberde çift taraflı zatürre olduğu ifade edilirken, önümüzdeki günlerde Londra?da yapılması planlanan ?Karikatürist Krizinin Arkasındaki Adam? isimli biyografisinin tanıtım programına katılamayacağının bildirilmesi Hz.Muhammet’in karikatürlerini çizerek kriz yaratan Danimarkalı Karikatürist Kurt Westergaard?ın yanarak öldüğü şüpheleri daha da artıyor.

Yangında Öldüğü Söylenti mi? Ventolin price

Evindeki yangında öldüğü, ancak bu durumun saklandığı öne sürülüyordu. Ancak öldüğü iddiasının doğru olmadığı iddia edildi. Jyllands Posten gazetesi yetkilileri, iddiaları yalanlayarak Westergaard`un normal yaşamına devam ettiğini ve kesinlikle hayatta olduğunu belirttiler. Kopenhag Emniyet Müdürlüğü Enformasyon Şefi Flemming Steen Munch da, son haftalarda Türk basınında çıkan Danimarka kaynaklı söylentileri dikkatle takip ettiklerini ancak doğru olmadığını iddia etti.

Kurt Westergaard kimdir? brand Viagra delivery overnight

Aralarında Kurt Westergaard’ın da bulunduğu bir grup Danimarkalı karikatüristin, İslam dinini hedef alan 12 karikatürü Jyllands-Posten adlı Danimarka gazetesinde 2005 yılında yayımlanmıştı. Başka ülkelerde de bu karikatürlerin yayımlanmasının ardından İslam dünyasında protestolar başlamıştı. Kurt Westergaard’ın kendisini Hristiyan kültürüne bağlı bir Ateist olarak tanımlıyor.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. ayşe aydın dedi ki:

    Haber su anda gerçek veya değil Rabbim’ in adaletinden şüpheniz olmasın… Ya dünyada yada Ahirette elbette layık olana maruz kalacaktır..