Bodrum Gündem

Bodrum Anadolu Lisesinden Muhteşem Kutlama?

26.11.2012
0
A+
A-

24 Kasım Öğretmenler Günü, Bodrum Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladığı muhteşem bir gösteri ile kutlandı.

Natrexon price
Natrexone Buy Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

24 Kasım Öğretmenler Günü Bodrum ve tüm beldelerde coşku ile kutlandı. Bodrum Anadolu Lisesinin OASİS’te bulunan Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde yapılan kutlama katılımcılar tarafından çok beğenildi. Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Başsavcısı Hayati Keskin, Bodrum Jandarma Komutanı Yrb.Hakan Demirörs, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Orman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan, emekli göreve yeni başlayan öğretmenler, öğretmen ve öğrenciler ile yurttaşlar katıldı. Nurol Kültür Merkezi koltukları tamamen doldu, katılımcıların bir bölümü ise merdivenlere oturarak izlemek durumunda kaldılar. 24 Kasım Öğretmenler günü kapsamında, yıllarını eğitim ve öğretime adamış emekli öğretmenlere hizmet şeref belgeleri verildi. Öğretmenlik mesleğine yeni başlayan 16 öğretmen için de ?Ant İçme Töreni? gerçekleştirildi. Çiçeği burnunda yeni öğretmenlerin heyecanları görülmeye değer renkli anlara sahne oldu.

50 Öğrenci, 5 Öğretmen?den Muhteşem Gösteri?

Öğrencilerin hazırladığı oratorya, müzik ve skeçler ise izleyenlere keyifli anlar yaşattı. 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğinde 50 öğrenci ve 5 öğretmenin birlikte hazırladıkları ?Ben Öğretmen Olmalıyım? adlı oratorya etkinliğe katılanlarca soluksuz izlediler.    hazırladı. Etkinlikte emekli olan 16 öğretmene Hizmet Şeref Belgeleri, Kaymakam Gödekmerdan tarafından verildi. Stajerliklerini tamamlayan 16 genç öğretmen içinde And İçme Töreni gerçekleştirildi. Bodrum Anadolu Lisesi öğrencileri ?Ben Öğretmen Olmalıyım? isimli oratoryoyu sahneledi. Okulun Müzik Kulübü öğrencileri mini bir konser verdi. Öğrenciler, ?Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun, Öğretmenim? isimli çeşitli skeçlerden oluşan tiyatro gösterisini sundu. Öğretmen-veli, öğretmen-öğrenci ilişkisini komik bir dille anlatan skeçler izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Gangnam?lı Tarih Dersi? Brand Viagra no prescription

Öğrencilerin Tarih Dersi sözlüsünü anlatan skeçte dünyayı saran Gangnam Style şarkısının dansı da nasibi aldı. Skeçte derse giren öğretmen bir anda öğrencilerle birlikte Gangnam Style şarkısında dans etmeye başlaması izleyenleri kahkahalara boğdu. Skeçte rol alan öğrenciler alkışlar eşliğinde danslarını sahneledi.

Bodrum Anadolu Lisesinin Başarıları?

Bodrum Anadolu Lisesi üniversite giriş sınavlarındaki yüzde 85?lik başarısını sosyal faaliyetlerde de sürdürdüğünü kanıtladı. Son yıllarda Bodrum Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin eğitim ve öğretim ile birlikte, sosyal faaliyet ve yarışmalardaki başarıları oldukça dikkat çekiyor.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.