Bodrum Gündem

Çöplükte Yeni Dönem; Herkes Kendi Çöplüğünde?

Çöplükte Yeni Dönem; Herkes Kendi Çöplüğünde?
27.11.2012
0
A+
A-

Yıllardır Bitez, Konacık, Göltürkbükü, Gündoğan, Yalıkavak, Yalıçiftlik ve Bodrum merkezine ait çöplerin döküldüğü, Bodrum girişindeki vahşi katı atık depolama merkezine dökülen çöpler birlikte sorunlarda yığılmaya başladı.

Plavix online

Where to buy Xenical Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediyesinin 6 Belde Belediyesine gönderdiği yazı ile bu çöplüğe artık sadece Bodrum Belediyesinin çöpleri dökülecek. Belediye Başkanı Mehmet Kocadon konu hakkında yaptığı açıklamada, çöplük alanının artık sınırlarının zorlandığını ve bir an önce katı atık depolama projelerinin hayata geçirilmesi gerektiğini ifade etti.

esomeprazole price Vali Şahin?den Karara Destek?

Mehmet Kocadon konuyu Vali Fatih Şahin ile de görüşerek desteğini aldığını ifade ederek sözlerine şöyle devam etti ??Biliyorsunuz şuanda Bodrum Belediyesi ile birlikte 6 Belediye bize çöp döküyor. Çöplük alanı zor durumlar yaşamaya başladı. Onun için Belde Belediye Başkanlarına yazı yazdım, gittim Vali Bey ile de görüştüm bu konuyu. Katı atık projemizin bir an önce hayata geçmesi lazım, projeyi hayata geçirmek içinde mücadeleye başladık, hızlı bir çalışma yapacağız, Sayın Valimizde bize yardımcı oluyor. Bu güne kadar Belde Belediyeleri bize döktü ve orada çok kötü bir görüntü var, zaman zaman koku Bodrum?un içine kadar girmeye başladı. Şimdi 6 tane daha vahşi katı atık depolama yeri açılacak buna da vicdanımız el vermez. Belde Belediye Başkanları ile toplanarak işi çözmeye çalışacağız ve bir an önce katı atık depolama projelerinin gerçekleştirilmesi?? dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.