Bodrum Gündem

Bodrum?da Sağnak Yağış Etkili Oldu?

06.12.2012
0
A+
A-

Generic Professional Viagra Bodrum?da akam saatlerinde aniden bastıran ve yaklaşık yarım saat süren sağanak yağış ilçede hayatı felç etti. Onlarca otomobil yollarda kaldı , bazı ev ve iş yerlerini su bastı.

levonorgestrel price buy isotretinoin Bodrum Gündem Haber

Bodrum? da bu akşam saatlerinde aniden bastıran ve sadece yarık saat süren sağanak yağış ilçede hayatı felç etti. İşyerlerinden ve devlet kurumlarından çıkış saatine denk gelmesi nedeniyle Atatürk Caddesi, Kıbrıs Şehitler Caddesi Emin Anter Bulvarı ile Bodrum ? Turgutreis karayolunun bazı bölümleri sular altında kaldı. Dağlardan gelen molozlar ve sel suları nedeniyle onlarca araç yollarda kaldı maddi hasalı kazalar meydana geldi. Bodrum merkez ve belde belediyelerindeki itfaiye ve zabıta ekipleri   alarma geçirildi.

Kısa Süreli Yağmur Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı?

Kapanan yollar itfaiye ekipleri ve iş makinelerinin yardımı ile açılırken suyun içerisinde motosikletleri ile kalan vatandaşların perişan halleri kameralara yansıdı. Bodrumlular ve okuldan çıkan çocuklar yaklaşık ki saat boyunca evlerine gidemezken bazı ev ve iş yerlerinin alt katlarını su bastı. Sağanak yağışın etkisini yitirmesi ile ekipler sel sularının yoğun olduğu bölgelerde çalışmalara başladı.

Bodrum?da sağanak yağışın iki gün daha etkisini sürdüreceği bu nedenle vatandaşların tedbirli olması amacıyla belediyelerden sık sık anonslar yapılmaya başlandı.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.