Bodrum Gündem

Müftülükten Kur’an Kursu Öğretmenlerine Yemek?

06.12.2012
0
A+
A-

Order Kamagra Bodrum Müftülüğü tarafından, Bodrum ve beldelerindeki Kur’an kurslarında eğitim veren 14 öğretmene teşekkür yemeği verildi.

treatment with Viagra Bodrum Gündem Haber order albuterol

Bodrum, Konacık, Bitez ve Yalıkavak Kur’an kurslarının yanı sıra önümüzdeki aylarda Turgutreis’te de açılacağı belirtildi. Bodrum Müftülüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, yaşanan yoğunluktan dolayı gerçekleştiremediği teşekkür yemeğini düzenledi. Bitez Ambrossia Otel’de düzenlenen yemeğe Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Müftüsü Emin Arık, Bodrum, Bitez, Konacık ve Yalıkavak’taki Kur’an kurslarında eğitim veren 14 öğretmen katıldı.

Açılan 12 Kur’an kursunda 300 öğrencinin eğitim aldığı belirtildi. Sabah ve akşam saatlerinde Kur’an kurslarının yapıldığını belirten Bodrum Müftüsü Emin Arık “Öğrencilerimiz, Kur’an-ı Kerim okumayı, temel din bilgileri ve topluma faydalı bireyler olmak için eğitimlerini alıyorlar. Öğretmenlerimiz sabah ve akşam olmak üzere öğrencilerimizin eğitimlerini aksatmamak için yoğun şekilde çalışıyorlar. 24 Kasım Öğretmenler Gününde gerçekleştiremediğimiz yemeğimizi bugün düzenleyerek öğretmenlerimizin her birine teşekkür etmek istedik. Öğrencilerimiz tarafından yoğun bir talep var. Önümüzdeki aylarda da gelen yoğun istek üzerine Turgutreis’te de bir Kur’an kursu açılacak” dedi.

Yemekte öğretmenlere gül hediye edilirken, öğretmenler tarafından, Kaymakam Gödekmerdan’a katılımından dolayı çiçek hediye edildi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.