Bodrum Gündem

Tasarım Atölyesinin Dönem Sonu Defilesi?

06.12.2012
0
A+
A-

Bodrum Belediyesi ve Cemil İpekçi Ortak Sosyal Sorumluluk Projesi adı altında Bodrum Belediyesi & Cemil İpekçi Moda ve Tasarım Atölyesi?nde 01.08.2011- 01.09.2012 tarihleri arasında düzenlenen eğitim çalışmalarına katılan kursiyerlere katılım belgesi verilecek. Ayrıca törende kursiyerlerin kendi ürettikleri ürünlerden oluşan Dönem Sonu Defilesi yapılacak.

order Strattera Bodrum Gündem Haber cheap Viagra online purchase Fluconazole

7 Temmuz Cuma günü  Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi?nde saat 19.00?da yapılacak olan ve aralarında Ebru Ürün, Yıldız Arhan Mavitan ve Belgin Güven gibi ünlü isimlerin de podyuma çıkacağı defilede 42 kıyafet sunulacak. Bodrum Belediyesi & Cemil İpekçi Moda ve Tasarım Atölyesi 5 eğitmeni ve  30?u kursiyer olmak üzere 35 kişinin bir ay boyunca gece-gündüz çalışarak, hem modern hem de yöresel olarak tasarladığı kıyafetler sunulacak. Defilenin sonunda ünlü bir isim de podyuma çıkacak.

Defilede kadife, pazen, basma kumaşların kullanıldığı, iğne oyası ve keçe işlemesi yapılmış kıyafetlerle, özel olarak Bodrum begonvilinden ilham alınarak hazırlanmış kıyafetler?de sunulacak.

Kursiyerlerin hem daha önce yaptığı hem de defilede sergilenen kıyafetleri, defile sonrası Nurol Kültür Merkezi?nin fuayesinde satışa sunulacak. Elde edilecek paranın % 70?i kıyafeti hazırlayan kursiyere, %30?u da Bodrum Sanat, Eğitim ve Moda Derneği döner sermayesine kalacak. Döner sermayeye kalan bu para, yeni malzemeler alınarak yeni kursiyerlerin yetişmesi için harcanacak.

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.