Bodrum Gündem

Narenciye Yetiştiriciliği Paneli?

07.12.2012
0
A+
A-

Turgutreis Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi, Muğla Tarım İl Müdürlüğü, Bodrum İlçe Tarım Müdürlüğü ve Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan ?NARENCİYE YETİŞTİRİCİLİĞİ VE SORUNLARI? konulu panel 13 Aralık 2012 Perşembe günü Saat 14.00 da Akçaalan Kültür Sarayında gerçekleşecek.

Naltrexone no prescription buy isotretinoin online Bodrum Gündem Haber Brand Viagra online

Panelde, Bodrum Yarımadasında en çok yetiştirilen meyve grubundan olan narenciyenin ekolojisi, toprağın istekleri, toprağın hazırlanması, gübrelenmesi, fidanın temini, dikimi, budaması, yetiştirilirken toprağın işlenmesi, sulanması ve yetiştirilirken görülen hastalık ve zararları ele alınacak. Narenciye konusunda halkın merak ettiği her şey uzman konuklar Nuri Arı ( BATEM Bitki Besleme Bölüm Başkanı), Ertuğrul Turgutluoğlu (BATEM Ziraat Yüksek Mühendisi), Nejla Çelik(BATEM Ziraat Yüksek Mühendisi) tarafından cevaplandırılacak.

Panel, kaybolmaya başlayan narenciye yetiştiriciliğinin tekrar kazandırılması ve narenciye yetiştirmekte olan halkın daha kaliteli ürünler yetiştirmesi amacıyla düzenleniyor.

TARİH: 13 Aralık 2012 Perşembe

YER    : Turgutreis Akçaalan Kültür Sarayı

SAAT : 14:00

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.