Bodrum Gündem

ÖZEL BODRUM?dan Ücretsiz ?SMEAR? Testi?

ÖZEL BODRUM?dan Ücretsiz ?SMEAR? Testi?
17.12.2012
0
A+
A-

Rahim Ağzı Kanserine Savaş Açtık? sloganı ile geçen sene kampanya başlatan Özel Bodrum Hastanesi?nde, bu sene de jinekolojik muayene yaptıran bayanlara smear testi ücretsiz olarak uygulanıyor.

Straterra online buying Ketorolac online

Bodrum Gündem Haber

Dünyada kadınlar arasında en sık görülen 2. kanser türü olan ve her 2 dakikada bir kadının hayatını kaybetmesine neden olan rahim ağzı kanserlerinin erken tanısında kullanılan PAP Smear testi hayat kurtarıyor.

Özel Bodrum Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Orçun Koçak konuyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle konuştu: Rahim ağzı kanserlerinin erken tanısında kullanılan PAP Smear testi hayat kurtarıcıdır. Smear testi, rahim ağzında geçiş bölgesindeki hücresel değişiklikleri inceleyen tarama yöntemidir. Uygun bir smear testi; son adet tarihinden 10-18 gün sonra alınmalıdır, testten önceki 48 saat içinde, vajinal duş, vajinal tampon, vajinal kontraseptif ajanlar veya ilaç kullanımı ve cinsel ilişki olmamalıdır. Hayatı boyunca herhangi bir dönemde veya halen seksüel aktif olan veya 21 yaşına gelmiş olan tüm kadınlar yıllık muayene ve Pap testi yaptırmalıdır.”

Özel Bodrum Hastanesi yetkililerinden alınan bilgiye göre jinekolojik muayenede ücretsiz smear testi hediye edilen kampanya 17 Aralık 2012 de başlayacak ve 28 Şubat 2013 e kadar geçerli olacak.Yoğun ilgi gören uygulamadan yararlanmak için bayanların 313 65 66 nolu telefonu arayarak randevu alması gerekiyor.

cheap Fluconazole

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.