Bodrum Gündem

Hasan Topan Bitezde Toprağa Verildi…

20.12.2012
0
A+
A-

Kelebek Mobilya’nın ve Topan Turizm sahiplerinden Nebahat Salihoğlu ve BODTO 3.Meslek Komitesi  Başkanı Gürkan Topan’ın babaları, Sırrı ve İlayda Topan’ın dedeleri, Bodrum’un köklü ailelerinden Topan ailesinin büyüğü ve Bodrum’un tanınmış simalarından Hasan Topan Bitez Mezarlığında toprağa verildi.

buy Lamisil
Buy Toradol Dapoxetine online Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Merhum Hasan Topan’ın cenazesi Konacık’taki cenaze işlemlerinin yapılması için evinden alınarak önce devlet hastanesine götürüldü. Daha sora evine getirildi. Bitez Adileye Camiinde, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra, Bitez Mezarlığında toprağa verildi. 83 yaşındaki Merhum Hasan  Topan, uzun zamandır rahatsızlığı nedeni ile tedavi görüyordu.

Merhum Hasan Topan’ın evlatları Nebehat Salihoğlu ve Gürkan Topan’ın oldukça üzgün oldukları cenaze törenine Topan ailesi, ailenin yakınları, siyaset ve Bodrum iş dünyasından pek çok isim katıldı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı Hüseyin Nail Sağat, CHP ilçe Başkanı Okan Özsu ile  yönetim kurulu üyeleri Nurettin Bilgi ve Niyazi Atare, CHP geçmiş dönem İlçe Başkanları Erhan Topanoğlu ve Hüseyin Anıl, Bodrum geçmiş dönem Belediye Başkanı Tuğrul Acar ve Bodrumlular cenaze töreninde Topan ailesini yalnız bırakmadılar.

Bodrum Gündem Gazetesi olarak, Merhum Hasan Topan’a Allahtan Rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.