Bodrum Gündem

Spor ve Tarım Meclisi İçin Birlikte Çalışma Çağrısı?

Spor ve Tarım Meclisi İçin Birlikte Çalışma Çağrısı?
25.12.2012
0
A+
A-

levonorgestrel online Bodrum Kent Konseyi, Tarım ve Spor Meclisi oluşturmak için yarımadada yaşayan Bodrumluları bu konseylerde birlikte çalışmaya  davet etti.   Davet yazısında, Bodrum?un Spor ve Tarım konularında Master Plan çalışmasının önceliğine değinildi.

 Bodrum Gündem Haber purchase Lasix

Bugüne kadar yönergesinde yer alan Kadın, Gençlik, Engelli ve Çocuk Meclislerinin oluşumunu  tamamlamış olan Bodrum Kent Konseyi, Muğla genelinde yönergesindeki meclislerin kurulumunu tamamlayan ve çalıştıran tek konsey.

Bodrum Kent Konseyinden yayınlanan basın açıklamasında, meclislerin sadece bunlarla sınırlı kalmamasının altı çizilirken, çalışma guruplarının da meclise dönüşmesi umut edildi. Bodrum Kent Konseyi?nden basın kuruşlarına gönderilen davet yazısı şöyle devam ediyor;

Meclisler, sadece bunlarla sınırlı kalmamalıdır düşüncesindeyiz. Kent Konseyi Yönergesinde ?Her sektörde gönüllü çalışma grupları kurabilir ve bu grupları meclise dönüştürebilir.? denmektedir. Bu noktadan hareket ederek Bodrum Kent Konseyi Yürütme Kurulu?nda spor ve tarım dallarında çalışma gruplarını oluşturmak ve bu çalışmayı BODRUM SPOR MECLİSİ ve BODRUM TARIM MECLİSİ?ne dönüştürebilmek ve her iki dalda Master Plan çalışmasını başlatma arzusu ile ilgili kişi, kurum ve kuruluşları birlikte çalışmaya davet ediyoruz.

Başarı ancak planlı bir çalışma sonucunda sürekli kılınabilinir.  İlçemizde tüm sektör meclislerinin kuruluşu gerçekleştiği takdirde, Bodrum?a gençliğine ve turizmine büyük katkılar sağlayabileceğini düşünüyoruz.

Söz konusu çalışma guruplarında yer almak isteyen veya kurumunuz adına katılmasını istediğiniz kişilerin, hangi branşlarda katılmak istediklerini ve iletişim bilgilerini bizlere iletmenizi rica ederiz.

Hamdi Topçuoğlu

Bodrum Kent Konseyi Bşk.

Müracaat:

BODRUM KENT KONSEYİ

Bodrum Belediye Kültür Sitesi No: 6/2-C  BODRUM

Tel:  (0252)3164919    [email protected] Lamisil at low prices

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.