Bodrum Gündem

Zeytin Toplarken Uçuruma Yuvarlandı?

26.12.2012
0
A+
A-

Milas İlçesi’nde dağlık arazide zeytin toplayan 24 yaşındaki Gülayşe Güçlü, ağaçtan yere düşüp 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Yaklaşık 25 metrede durabilen Güçlü’nün kurtarılması için köylüler, itfaiye ekipleri, sağlık personeli ve AKUT ekipleri seferber oldu.

buy Tadalafil Bodrum Gündem Haber Fluoxetine no prescription

Çomakdağ İkiztaş Köyü’nün Kaşıkçı Dede Deresi mevkiinde dik ve sarp dağlık alandaki zeytinlik araziye saat 12.00 sıralarında akrabalarıyla birlikte zeytin toplamaya giden Gülayşe Güçlü’nün (24) başına gelen kaza, yürekleri ağıza getirdi. Zeytin toplamak için ağaca çıkan genç kadın, bir süre sonra dengesini kaybetti ve düştü. Güçlü, ardından da 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kaza üzerine aile yakınları durumu 112 acil servis ekiplerine bildirdi. Yeni evlendiği öğrenilen genç kadının bulunduğu yerden kurtarılması için, Milas Belediyesi İtfaiye ekipleri ile AKUT Bodrum ve Milas ekipleri yola çıktı. Olay yerine sağlık ekiplerinden önce gelen Milas Belediyesi itfaiye ekipleri, Gülayşe Güçlü’nün bulunduğu yerden çıkarılabilmesi için sedye hazırladı.

Güçlükle aşağıya inen ekipler, genç kadını sedyeye aldı. Bu sırada 112 ve AKUT ekipleri de olay yerine geldi. Güçlü, bulunduğu yerden alınarak, ambulansların olduğu yere getirilmesi arazi koşulları nedeniyle oldukça zor oldu. Uçuruma yuvarlanan Güçlü, kazadan 4 saat sonra ambulansa alınabildi. Yapılan ilk müdahalede, geçen kadının kollarında kırıklar bulunduğu tespit edildi. 65 yaşındaki anne Fatmaana Uslu da, ekiplere yardımcı olmaya çalıştı. Uslu, sık sık kızının üzerini örttü.

Köylülerde Tepki? Purchase Retin-A without prescription

Bu arada köylüler, sağlık ve AKUT ekiplerinin geç geldiğini öne sürerek tepki gösterdi. Bazı köylüler ise bölgeye helikopter gönderilmemesini eleştirdi. Köylüleri jandarma ekipleri sakinleştirdi. 75’nci Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Gülayşe Güçlü’nün sağlık durumunun iyi olduğu, kollarında kırıklar bulunduğu ve başından darbe aldığı öğrenildi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.