Bodrum Gündem

Hip-Hop-Rap Grubu SARSO?

02.01.2013
0
A+
A-

Bodrum yeni yıl kutlamalarına hip-hop-rap tarzı müzikleri yapan SARSO damgasını vurdu?

generic Valtrex generic Valtrex online Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem 02 Ocak 2012

Bodrum Belediyesi tarafından organize edilen yeni yıl kutlamalarında hip-hop?çular dikkat çekti.  İzleyicilerin beğenisini kazanan müzik grubu, başarılı bir sahne performansı gösterdi. Bu günleri ünlü isimlerinin ilk defa Bodrum Barlarında ve Klüplerinde sahne aldıkları düşünülürse, SARSO’nun da bu performansı ile gelecekte müzik dünyasında önemli bir yer alacağı bekleniyor.

[youtube_sc url=”http://youtu.be/9HzaRiurzEE”] Dapoxetine on line

SARSO…

9 Mayıs 1992, doğumlu Mustafa Sarsılmaz (Sarso) ilkokul yıllarında etrafta duyduğu raplerden ilham alarak söz yazmaya başladı. İlk sözlerini 2005 yılında ?Acapella? olarak yazan Sarso, bu işi ilerlerttikçe ?free beat?lerin üzerine söz yazmaya ve konserler vermeye başladı.

Sarso, ilk kaydını 2007 yılında Bodrum’da yaptıktan sonra, 2008 yılında Fay Hattı Records’u Bodrum?da kurmuştur. Bazı beat ve prodüksiyon sorunları yüzünden çalışmaları aksayan Sarso, 2009 yazında Ege Uslu ile prodüksiyon anlaşması yaptı ve halen birlikte çalışmaya devam etmekte. 2009’da çıkan “İmza” isimli albümde on üç şarkının ikisi ?free beat? olmaktadır ve diğer on bir şarkının beatlerinde Ege Uslu imzası görmek mümkün. Albümün tamamlanması 2 yıl sürdü. Sarso yine Ege Uslu prodüktörlüğünde yenilenen Fay Hattı’nda “Müzikle Birleşen Kelimeler” isimli solo albümünü hazırlarken bir yandan da Ege Uslu ile ortak bir EP hazırlığındalar.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.