Bodrum Gündem

İrfan Şafak Meslektaşlarının Gözyaşları İle Toprağa Verildi…

02.01.2013
0
A+
A-

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası, Bodrum Temsilciliği üyelerinden İnşaat Mühendisi İrfan Şafak dostlarının gözyaşları içinde Bodrum Karaburgaz Mezarlığında toprağa verildi.

purchase Prozac
Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

1946 doğumlu ve 1971 yılında İTÜ’den mezun ve 15 seneden bu yana İMO Bodrum Temsilciliğinin de üyesi olan İnşaat Mühendisi İrfan Şafak 30 Aralık günü İstanbul’da vefat etmişti. İki kız evladı olan merhum Şafak, Bodrum’da statik proje ve uygulama alanında serbest olarak inşaat mühendisliği yapmaktaydı. Geçtiğimiz Clonidine without prescription hafta İMO Muğla Şubesi ve Bodrum Temsilciliği tarafından düzenlenen 58.Kuruluş Yemeğinde 40.yıl plaketi almıştı.

İrfan Şafak’ın Adliye camiinde ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. İnşaat Mühendisleri Odası Bodrum Temsilcisi İlhan Özyiğit ile birlikte, bir çok meslektaşı katıldığı cenaze töreninde eşi Fahrunisa Şafak ve evlatları gözyaşlarına boğuldular. Eşi Fahrunisa Şafak gazetecilere “Daha geçen akşam ne güzel fotoğraflarını çekmiştiniz. Bu fotoğraflar İrfanımıza hiç yakışmıyor değil mi?” buy diflucan diye ağladı. Kızkardeşi ile birlikte birkaç kadının da Şafak’ın cenaze namazına durduğu dikkat çekerken, İstanbul’dan da bir çok meslektaşı ve dostu da cenaze için Bodrum’a geldi.

İrfan Şafak’ın cenazesi, namazın ardından Bodrum Karaburgaz mezarlığında toprağa verildi.

Bodrum Gündem olarak bizde, Merhuma Allah?tan Rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.


ETİKETLER:
Yorumlar

  1. Suat Aytac dedi ki:

    Tam teşhisi konulup tedavi edilmesinin arefesindeyken hiç olmadı bu ayrılık. İnce barsakta kanama odakları saptanmıştı ve yılbaşından sonra tedavi edilecekti. İrfan abime rahmet, eşi, çocukları ve diğer yakınlarına sabırlar diliyorum. Dr.Suat Aytaç