Bodrum Gündem

Tolga Çandar: Kaçakların Giderlerini AB Ödesin?

Tolga Çandar: Kaçakların Giderlerini AB Ödesin?
05.01.2013
0
A+
A-

?Kaçakların Toplandığı Özel Kamplar Yapın ve Giderleri Avrupa Birliği Ödesin??

buy isotretinoin online CHP Muğla milletvekili Tolga Çandar,  CHP Bodrum ilçe örgütünde yaptığı açıklamada ülkemize kaçak yollardan girenlerin Yunanistan?daki gibi giderlerinin AB tarafından ödendiği özel kamplarda toplaması gerektiğini söyledi.

Retin-A online Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem purchase Clonidine

CHP Muğla milletvekili Tolga Çandar, 1224 Km. sahil şeridi bulunan bir bölge olan Muğla?nın kaçaklar için önemli bir bölge olduğunu dile getirdiği konuşmasında, İç İşleri Bakanlığına bundan 8 ay önce bu konu hakkında bir soru önergesi verdiğini ve hala bunun cevabını alamadığını kaydetti.

Yunanlıların Lavrion kampına benzer kamplara ihtiyaç olduğunu kaydeden Tolga Çandar,  Yunanistan?da bulunan Lavrion kampının giderlerinin AB tarafından, Türkiye?de ise bu giderlerin devlet tarafından karşılandığını ifade etti konuşmasına şöyle devam etti ?Bizim de yakaladığımız kaçakların toplandığı bir kampa koyalım ve parasını AB ödesin. Benim içeriden öğrendiğim kadarıyla böyle bir çalışma var ama bunu resmi olarak iç işleri Bakanlığından öğrenemedim.   Kaçaklar konusu Antalya, Mersin, Hatay ve Muğla gibi illeri oldukça ilgilendiren bir konu. Türkiye tam bir köprü, geçiş yolu. Bütün kaçakların iadesi sırasında İnsan Hakları Evrensel beyannamesinin gereklerini yerine getiriyoruz. Ama bunun bedelini halkım ödüyor.?

CHP Muğla milletvekili Tolga Çandar, İzmir Çiğli civarında böyle bir kampın, konteyner kent kurulduğuna dair duyumlar aldığını ve Suriyeli sığınmacıların buraya yerleştirileceğini duyduğunu kaydetti. Çandar ?Niçin Suriyelileri alışık olmadıkları bir coğrafyaya götürüyorsun? Bundan da endişelerim var? dedi.

CHP Milletvekili olarak Kültür ve sanat işlerinden sorumlu olduğunu dile getirdiği konuşmasında hazırladığı soru önergelerinin muhataplarının bireysel kimliğine bağlı olarak ilgi bakanlıktan cevap alıp almaması gibi bir durumla karşı karşıya kaldığını söyledi.  Tolga Çandar  ?Gizleyeceğiniz bir şey var i saklıyorsunuz halktan? dedi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. Hasan Boz/Bürüksel dedi ki:

    …sesini duyalım biraz Tolga Çandar’ın meclisi inletmesi lazım. Bürüxsel’de misafir etmiştik, saygılar…