Bodrum Gündem

Avcılar Atıcılar?dan Kocadon?a Yemek?

10.01.2013
0
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yaklaşık 1000 üyesi bulunan Bodrum Avcılar ve Atıcılar Derneği’nin düzenlediği yemeğe katıldı.

buy Accutane cheap Prozac treatment of impotence Bodrum Gündem Haber

4 yıldır düzenlenen ve geleneksel hale gelen yemekte Başkan Mehmet Kocadon derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Yemeğe, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un yanı sıra meclis üyesi Vedat Bozbey, dernek yönetim kurulu üyeleri ve avcılar katıldı.

Özellikle av hayvanlarından oluşan mönüsüyle dikkat çeken yemekte, avcıların sorunları,  halk arasında avcılık sporunun yanlış anlaşılıyor oluşu üzerinde durulurken bol bol anılar anlatıldı. Dernek Başkanı Bahattin Aşkın, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ağırlamaktan duydukları mutluluğu ifade ederken, avcıların sorunlarını duyuramamasından da yakındı ve bu konularda kendilerine destek veren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a ve ekibine teşekkür etti.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise öncelikle bu yemek daveti için tüm dernek üyeleri adına, dernek başkanı Bahattin Aşkın’a ve 2012’nin sıcak yaz aylarında Muğla’ya defalarca gelerek kendisini ziyaret eden ve o zor günlerde kendisine destek olan avcı dostlarına teşekkür etti. Böylesi hassas bir konuda Bodrum’da dernekleşmiş olmalarının önemine değinen Başkan Mehmet Kocadon, derneklerin son derece önemli bir görevi olan halkı bilinçlendirme, gerekiyorsa eğitim işine ağırlık vermelerini, konuda belediye olarak tüm desteği vereceklerini söyledi. Yemek avcı anıları eşliğinde devam etti.

Bodrum Avcılar ve Atıcılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri yaptıkları açıklamada şunları söyledi ?Geleneksel hale gelen dernek yemeğimizin bu akşam beşincisini gerçekleştirdik. Yemeklerimize davet ettiğimiz ve bizi kırmayarak yalnız bırakmayan Bodrum Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon’a ayrıca çok teşekkür ediyoruz. Başkanımızın başından talihsiz bir olay geçti; ama gerek dernek üyelerimiz gerekse tüm Bodrum halkı Başkanımızın ve ekibinin suçsuz olduklarına inandık. Kısa bir süre kendisinden ayrı kaldık, bu akşamki yemeğin bir diğer amacı da Sayın Mehmet Kocadon’un göreve tekrar gelmesidir. Başkanımız derneğimizin her zaman yanında olmuştur. Avcılıkla ilgili yanlış bilgilerin önüne geçmek için derneğimizin Bodrum’da düzenlediği ve tüm Türkiye’deki avcılar derneklerini kapsayan bilinçlendirme ve eğitim toplantılarına destek vermiştir. Maddi ve manevi desteğini hep görmüşüzdür; Bodrum’a ve Bodrum halkına yakışanı da budur. Kendilerine tekrar teşekkür ederiz.?

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.