Bodrum Gündem

CHP?li Gençlerin Köy Ziyaretleri?

14.01.2013
0
A+
A-

Buy cheap Accutane buy isotretinoin CHP Bodrum Gençlik Örgütü Yönetimi köylerdeki sorunları ve aksaklıkları yerinde incelemek ve görmek amacıyla köy gezilerine başladı.

cheap Nolvadex Bodrum Gündem Haber

İlk olarak Mumcular Belde Gençlik Örgütünün de desteğiyle Mumculara bağlı Yeniköy, Yukarı Mazı ve Aşağı Mazı Köylerinde başlatılan çalışmalar ilerleyen günlerde tüm yarımada genelindeki köylerde devam edecek.

Çalışmalar hakkında bilgi veren CHP Bodrum Gençlik Örgütü Başkanı Tufan Erkan Yakar ?? Amacımız köylerimize beldelerimize gidip orada yaşanan aksaklıklara ve sıkıntılara çözüm bulma aşamasında yardımcı olmak. Bizim de çorbada tuzumuzun olmasını istedik. Hiçbir siyasi amaç ve hedef gütmeksizin elimizden ne geliyorsa halkımızın sorunlarını dinleyip bu sorunların takibini yapmak ve o sorunların üstüne gidip çözümün parçası olmak istiyoruz. Bu aşamada ilk olarak Bodrum Gençlik Örgütü Yönetimim ile beraber Mumcular Belde Gençlik Örgütü Başkanım Kani Karakaya?nın ve Belde Gençlik Örgütü Yönetiminin planlamasını yaptığı gezilerimizi Mumcular Beldesinden başlattık. İlk Olarak Yeniköy?ü ziyaret ettik. Buranın en önemli sorununun köprü olduğunu saptadık. Halkın büyük bir kısmı köprüden rahatsız ve yenisinin yapılmasını istiyor. Biz de yaptığımız incelemede köprünün çok dar olduğunu ve halkın can güvenliğini tehdit ettiğini görmüş olduk. Bu konuda yetkililerin bir an önce harekete geçmesi lazım. İkinci olarak Yukarı Mazı Köyüne gittik. Burada da değiştirilen eğitim sisteminden kaynaklanan bir okul sorunu var. Veliler kendi okullarının kapatılmasına tepkili. Öğretmenlerini ve okullarını geri istiyorlar. Konu ile alakalı yetkili makamlara 30?a yakın velinin imzası ile müracaat etmişler ve fakat şuana kadar hiçbir cevap alamamışlar. Konu ile alakalı şikayet dilekçelerinin örneğini aldık. Siyasi bir taraflılığın olmasından şüpheleniyoruz. Konunun üzerine sonuna kadar gidip takipçisi olacağız.?? dedi.  Yapılan inceleme ve ziyaretlerin ardından köylerden ayrılan gençlerin önümüzdeki günlerde Mumcuların diğer köylerine gidecekleri öğrenildi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.