Bodrum Gündem

CHP Gençleri, Köy Köy Çalışıyor

15.01.2013
0
A+
A-
CHP Bodrum İlçe Gençlik Örgütü ve Mumcular Belde Gençlik Örgütü ilk etapta Yeniköy, Yukarı Mazı, Aşağı Mazı köylerini gezdikten sonra daha sonraki günlerde Mumcular Pazarını, Esnafını ve akabinde  Mumculara bağlı Kemer, Tepecik, Sazköy, Pınarlıbelen, Çamarası ve Çömlekçi köylerini ziyaret etti. buy Retin-A online

Cytotec no prescription

Bodrum Gündem Haber/14 Ocak 2013
Cumhuriyet Halk Partisi gençleri 2014 seçimlerine şimdiden çalışmaya başladılar. Gençler köyleri tek tek dolaşarak köylülerin sorunlarını yerinde tespit ederek bir rapor hazırlayarak, parti yöneticilerine sunuyorlar.
Çalışmaları ve gezileri hakkında bilgi veren CHP Bodrum Gençlik Örgütü Başkanı Tufan Erkan Yakar ”Gezilerimiz çok olumlu geçiyor. Bazen eleştirilere maruz kalıyoruz ama hiç önemli değil, zaten sorun dinlemeye gideceğimizi ve çözümün birer parçası olmak istediğimizi daha önce belirtmiştim. Gençlik Örgütü Yönetimim ve Mumcular Belde Gençlik Örgütümüzle sorunlara olabildiğince çözüm bulmaya çalışıyoruz ve halk tarafından çok iyi karşılanıyoruz. Pazar Günü Mumcular pazarını ve esnafını ziyaret ettik. Pazar Esnafı, Halkın alım gücünün azaldığını ve alışveriş merkezlerini tercih ettiklerini dile getirdiler. Daha sonrasında Çömlekçi Köyünü ziyaret ettik. Çömlekçi halkının bize aktardıkları sorunlar; yem fiyatlarının yüksek oluşu ve bu konuyla alakalı olarak hayvansal ürünlerle yeni pazar yasası gereğince pazar yerinde  yer bulamadıkları gibi sattıkları mallardan da kar edemedikleri şeklinde oldu. Ertesi gün ilk olarak Çamarası köyüne gittiğimizde büyüklerimiz yollarda asfalt olmaması ve eski bodrum yolundaki köprünün genişletilmesi gerektiğini ve köye dolmuş durağının yapılması gerektiğinden bahsettiler. Genç kardeşlerimizde spor yapabilecekleri alan istediklerini ve bu konuda yardımcı olmamızı istediler. İkinci olarak Kemer köyüne gittiğimizde Kemer Halkı Ulaşım problemi çektiklerini, köylerine bağlı dolmuşlarının olmadığını, diğer köylerden gelen dolmuşların ise belli bir saatte köyden geçtiğini, mumculara uzanan ova yolunun yapılması durumunda dolmuşların rahatlıkla köylerinden geçebileceğini ve köylerinin yoluna asfalt isteklerini belirttiler. Elimizden geldiğince problemleri yetkili mercilere bildireceğiz ve bu problemlerin çözülmesi noktasında maksimum düzeyde gayret göstereceğiz. İnşallah vatandaşların ve bizlerin sesleri duyulur ve yetkili merciler en kısa zamanda harekete geçer” dedi.
Yapılan gezi sonrası köylerden ayrılan Gençlik Örgütü Yönetiminin ilerleyen günlerde Kumköy, Gökpınar, Bayır ve diğer köylere gidecekleri öğrenildi.

Buying Lithium

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.