Bodrum Gündem

Müsiad Üyeleri Bodrum’da Bir Araya Geldi

15.01.2013
0
A+
A-

order vardenfil Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi tarafından düzenlenen tanışma toplantısında Ortaca, Yatağan, Dalaman, Fethiye üyeleri, Bodrum İşadamları ile Muğla Şube Yönetim Kurulu üyeleri bir araya geldiler.

Yüksel ÜNVER/Bodrum İlan Gazetesi Zithromax without prescription Purchase Retin-A

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi tarafından düzenlenen tanışma toplantısında Muğla ve ilçelerinin üyeleri ile Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri bir araya geldiler.
MÜSİAD Muğla Şubesi tarafından Bodrum’un Bitez beldesindeki Ambrossia Otelinde tanışma toplantısı düzenlendi. Toplantıya Şube Başkanı Sayim Akdeniz,Başkan Yardımcısı Av.Kazım Demir,Başkan Yardımcısı Celalettin Gültekin,Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Uğurlu,MÜSİAD üyeleri ve Bodrum’dan işadamları katıldı.
Toplantıda açılış konuşması yapan Şube Başkanı Sayim Katılımcıların tanışması dayanışma ve işbirliği güçbirliği oluşturulması için biraraya geldiklerini ve bundan sonrada sık sık bu tür toplantılar düzenleyeceklerini söyledi.Katılımcıların sırayla kendilerini tanıttılar ve yaptıkları iş hakkında sunumlarını gerçekleştirdiler.2013 yılının ekonomik olarak daha rahat geçmesini istediklerini ifade eden Şube Başkanı Sayim Akdeniz ?İş adamlarının her fırsatta istişare etmesi çok doğru bir davranış. Yerelde ki iş adamlarının yereli aşarak ulusal ekonomiye katkı sağlaması gerekiyor. Hepimiz bu derneğe güç katarak MÜSİAD?ın, Muğla?da daha faal olması gerekiyor. Bunda siz iş adamlarının büyük katkısının olacağına inanıyorum? dedi. Toplantı konuşmalar ile devam etti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.