Bodrum Gündem

Yanan Ormanlar Yeniden Yeşerecek

Yanan Ormanlar Yeniden Yeşerecek
15.01.2013
0
A+
A-

order Robaxin Ak Partili gençler, Mumcular?da yanan ormanların yerine fidan dikimi yaptılar.

Bodrum Gündem Haber/15 Ocak 2013  

Ak Parti Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Aykut Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri ve üye gençlerden oluşan 20 kişilik gurup Mumcular Beldesine giderek Mumcular Orman İşletme Şefiğine ait ormanda yangında zarar gören ve tekrar fidan dikimine elverişli duruma gelen bölgede Orman İşletme Şefi Ayhan Bahşi ve ormanda görevli ekibin fidan dikimi konusundaki bilgilendirmesinden sonra, görevlilerin nezaretinde 300 adet harnut fidan dikimini gerçekleştirdiler.

buy Asacol online

Ak Parti gençlik kolları başkanı Aykut Şahin fidan dikimi tamamlandığında havalar müsait olduğu sürece, bu tür çevre etkinliğinin devam edeceğini ve bu konudaki duyarlı vatandaşlarımızdan da kendilerine katılmalarını istedi.

Fidan dikimi sırasında da kendisine yardımcı ve destek olan orman şefi Ayhan Bahşi?ye ve ekibine çok teşekkür ederken, Mumcular orman şefi Ayhan Bahşi de Türkiye?nin en çok yangın çıkan şefliği Mumcular olduğunu, burada (YARDOP) yani yangına dayanıklı ormanlar projesi uygulanmakta olduğunu ifade etti. Bahşi ?Bu projeye destek olup fidan dikerek, ormanlarımıza fidan kazandıran Ak Partili Gençlere çok teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerini Mumcular orman şefliği olarak her zaman destekleyeceğiz? purchase Clonidine dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. mustafa uslu dedi ki:

    AK PARTİLİ GENÇLER SİZLERİ TEBRİK EDİYORUM,GELECEĞİMİZE VE ORMANLARIMIZA SAHİP ÇIKIN SİZLER NEKADAR BLİNÇLİ OLURSANIZ YARINLARIMIZ OKADAR GÜZEL OLUR.TEŞEKKÜRLER