Bodrum Gündem

İMO Bodrum Temsilciliği Meslek İçi Eğitimi Yapıldı

16.01.2013
0
A+
A-

where to buy Indocin İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesinin, Bodrum temsilciliğinde düzenlenen, 2013 yılının ilk meslek içi semineri Bodrum Ticaret Odası konferans salonunda yapıldı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-16 Ocak 2013
Lasix online brand Levitra online

İnşaat mühendisliğinde kullanılan ?İDECAD Statik 7  programı? ile ilgili olarak yapılan bu seminerin düzenlenmesinde Bodrum Temsilciliğine olan katkılarından ve bilgilerini İMO üyeleri ile paylaşan İdecad yöneticilerine teşekkür eden İMO Bodrum Temsilcisi İlhan Özyiğit ?Bugün, İDECAD Statik 7  programı üzerine yapılacak meslek içi eğitim semineri ile  edinilen bilgilerin tüm meslektaşlarıma faydalı olacağı kanaatindeyim. Düzenlemiş olduğumuz meslek içi eğitim seminerleri, üyelerimizden gelen istek ve önerileri ile devam edecektir.? dedi.

Yaklaşık 30 inşaat mühendisinin katıldığı, 2013 yılının ilk eğitim semineri İDECAD Statik 7 programı. İnşaat Mühendisleri Odasına bağlı üyelere yıl boyunca bir çok konuda eğitim semineri verilmeye devam edileceği ifade edilirken, İMO Genel Merkezi, İMO Muğla Şubesi ve Bodrum İMO Temsilciliğinin ?Hayat boyu eğitimden yanayız? felsefesine vurgu yapıldı.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.