Bodrum Gündem

CHP’li Gençler Köylerde…

18.01.2013
0
A+
A-

cheap Generic Viagra

order Colchicine Kısa bir süre önce CHP Bodrum Gençlik Örgütünün Yukarı Mazı’yı Ziyaret etmesi sonrasında gündeme gelen Yukarı Mazı’daki okul problemi ile alakalı Yukarı Mazı Köyüne CHP Heyeti tarafından ziyaret gerçekleştirildi.

Bodrum Gündem Haber/16 Ocak 2013

CHP Bodrum Gençlik Örgütünün olaya dikkat çekmesinin ardından Yukarı Mazı’ya gerçekleştirilen ziyarete Muğla İl Genel Meclisi Başkanı Cemal Gürpınar, Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, CHP Bodrum Gençlik Örgütü Başkanı Tufan Erkan Yakar, CHP Bodrum Gençlik Örgütü Sekreteri Naciye Tanrıkulu, CHP Bodrum Gençlik Örgütü Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Baş, CHP Mumcular Gençlik Örgütü Başkanı Kani Karakaya ve çok sayıda genç partili katıldı.

Mazı Muhtarı Tahir Ayhan’ın okulla ilgili sorunları anlatmasından sonra konuşma yapan Cemal Gürpınar Cytotec online “Eski bir eğitimci ve Milli Eğitim Müdürü olarak sorunlarınızı çok iyi anladım. Sorun değiştirilen eğitim sisteminden kaynaklanıyor. Okulla ilgili tüm verileri not aldım. Muğla’da ilk etapta Valimiz ve İl Milli Eğitim Müdürümüzle görüşeceğim. Sorunlarınızı çözmek için elimden geleni yapacağım”. dedi. Daha sonrasında kısa bir konuşma yapan CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk” Elimizden ne geliyorsa fazlasını yapacağız. Ortada bir maduriyet var. Bodrum Gençlik Örgütümüzün konuya müdahil olmasıyla buraya geldik ve sorunlarınızın hepsini not aldık.  Özverili çalışmalarından dolayı gençlerimize teşekkür ediyorum. İlerleyen zamanlarda tekrar geleceğiz ve bu konunun üstüne gideceğiz” dedi. Köylülerin coşkulu alkışları ve sevgi gösterilerinin ardından, vatandaşlarla kısa bir sohbet sonrası, heyet incelemelerini tamamladıktan sonra köyden ayrıldı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.