Bodrum Gündem

Çocuklarımız Bodrum Mandalinasına Sahip Çıkıyor

19.01.2013
0
A+
A-

order metoclopramide online

Natrexone without a prescription Bitez Gülümser Mehmet DANACI İlk ve Ortaokulu Tutum-Yatırım ve Türk Malları Haftası çerçevesinde pek çok etkinlikler gerçekleştirildi.

Bodrum Gündem Haber/17 Ocak 2013

purchase Tadalafil

Tutum-Yatırım ve Türk Malları Haftası çerçevesinde yapılan etkinliklerden biri de Bitez?de faaliyet gösteren Sivil Toplum kuruluşlarından Eko-Koop ile ortaklaşa gerçekleştirilen, öğrencilere taze mandalina suyu ve mandalina ikram edilen etkinlikti.Etkinlikte Sivil Toplum Kuruluşu, Okul Aile Birliği ve velilerin katılımıyla gerçekleşti. Etkinliğe Bitez?li üreticiler destek verdi.

Etkinliğin amaçlarını öğrencilerin sağlıklı beslenme bilinci kazanmaları, organik, doğal, gıda konularında farkın dalık yaratmak, Yerli malı haftasında Yöresel marka ürün olan ?Bitez Mandalinasını tanıtmak olarak açıkladılar. Bitez Eko-Koop Başkanı Banu Zeren ve Okul Müdürü Devrim Karakuş, OAB Başkanı Mert Güngör?de yaptığı konuşmalarda, okul olarak sivil topluma büyük önem verdiklerini, bu tür kuruluşların yapmış oldukları her türlü çalışmaya destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini, öğrencilerinin de bu bilinçle yetiştirmelerini önemsediklerini dile getirdiler.

Eko-Koop üyesi üreticilerin gönderdiği mandalinalar Okul Aile Birliği üyesi anneler tarafından sıkılarak mandalina suları geri dönüşümlü bardaklara kondu.862 öğrenciye dağıtıldı.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.