Bodrum Gündem

Mehmet Tosun Siyasi Partilerin Belde Başkanları İle Toplandı

Mehmet Tosun Siyasi Partilerin Belde Başkanları İle Toplandı
20.01.2013
0
A+
A-

Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun tarafından her yıl geleneksel hale getirilerek, ?Daha iyi bir Konacık? için beldedeki siyasi parti temsilcileri ile karşılıklı fikir alış verişlerinde bulunulduğu kahvaltılı toplantılar devam ediyor.

Bodrum Gündem Haber/19 Ocak 2013

Konacık’ta bir restaurant’ta düzenlenen kahvaltıya; Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, MHP Konacık Belde Başkanı Ecz. Burak Söğütlü ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Belde buy Retin-A online order Lasix Başkanı Necmettin Kızılkaya ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve CHP Konacık Belde Başkanı Halil Karahan ile Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Tosun tarafından siyasi parti temsilcilerine belediye çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verilirken, siyasi parti temsilcileri ile karşılıklı fikir alış verişinde bulunularak, merak edilen sorular da yanıtlarını buldu.

order Topamax

Her yıl olduğu gibi bu yıl da beldedeki Siyasi Parti Belde Başkanları ve Yönetimi ile kahvaltıda bir araya geldiklerini belirten Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun şunları söyledi: ?Bu kahvaltı ile Belediye çalışmalarımız, projelerimiz ve yönetimimiz hakkında beldemizdeki siyasi parti temsilcilerimizin de görüş ve önerilerini aldık, onlarla fikir alışverişinde bulunduk. Konacık hepimizin, bu yüzden de bu tür görüşmelerin ve fikir alış verişlerinin belediye olarak hizmetlerimize yansıyacağını düşünüyorum. Düzenlediğimiz kahvaltıya katılan herkese de çok teşekkür ediyorum.?

Siyasi Parti Temsilcileri, düzenlenen yemek için Belediye Başkanı Mehmet Tosun?a teşekkür ederken; çalışmalarında başarılarının devamını dilediler.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.