Bodrum Gündem

OASİS’ten Engelli Asansörü

OASİS’ten Engelli Asansörü
01.02.2013
0
A+
A-

Order Furosemide

Engelli Vatandaşlar Artık Merdiven Engeliyle Karşılaşmayacak

cheap albuterol

OASİS?TEN ENGELLİLERE ÖZEL ASANSÖR

OASİS Alışveriş Merkezi Yönetimi tarafından engellilerin rahat gezip alışveriş yapabilmeleri amacıyla 2 adet engelli asansörü yaptırıldı.

Valtrex online

Oasis alışveriş merkezinin 2 farklı noktasına konulan asansör sayesinde engelli vatandaşlar rahatlıkla lokantalara, sinema salonlarına ve mağazalara ulaşabilecek. Oasis yönetimi tarafından hayata geçirilen proje vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı. Bazı vatandaşlar alışveriş merkezlerine bu tür asansörlerin gerekli olduğunu belirterek, yapanlara teşekkür etti. Alışveriş merkezini dolaşan Kadir Pabuçcu isimli vatandaş konuyla ilgili görüşlerini şöyle dile getirdi: ?Engellilere kullanma fırsatı tanınmalı, sağlam insanlar bunu kullanmamalı. Herkes engellilere özen göstersin, onlarında burada dolaşmaya hakkı var onlara öncelik tanınmalı? dedi.

Asansörlerin alışveriş merkezi içerisinde 2 farklı noktaya yerleştirildiğini belirten Oasis Halkla İlişkiler Müdürü Özden Okyay ise konuyla ilgili şu bilgileri verdi; ?15 yıl önce kurulduğumuzda engelliler için rampalarımız vardı ancak zamanla onlar uzakta kaldı. Bu konuda çok eleştiri alıyorduk. Bu nedenle 2 farklı noktaya engelliler için asansör yaptırdık. Amacımız onların daha rahat etmeleri ve yeme içme salonlarına kolayca ulaşmaları. Asansörler henüz faaliyete geçmedi, ancak ben yoğun ilgi göreceğini düşünüyorum? dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.