Bodrum Gündem

Lodos Sörfçüleri Karaya Savurdu

03.02.2013
0
A+
A-

buy Levitra online

Bodrum Yalıkavak beldesinde TYF ve Yalıkavak Belediyesi işbirliği ile düzenlenen TYF Yarıyıl Kupası Sörf Yarışmaları, 12 ilden 69 sporcunun katılımı ile Küdür Yarımadası açıklarında başladı.

Cytotec no prescription

Bodrum Gündem Haber/4 Şubat 2013

Clonidine without prescription

Bodrum Yalıkavak?ta başlayan sörf yarışmalarında, şiddetli lodos sporculara kabus yaşattı,15 sporcu sörfleri ile birlikte Küdür yarımadasında karaya vururken açık denize sürüklenen sporcuların yardımına botlarla antrenörler ve hakemler yetişti, yarışmalarda bazı sporcular yaralandı.

Yalıkavak Belediye Başkanı CHP?i Mustafa Saruhan ile CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar?ın birlikte start verdiği yarışmaları TYF Başkanı Ahmet Gençtürk ve milli takım antrenörleri de ilgi ile izledi.

Saatteki hızı 60 km. nin üzerinde olan rüzgar altında verilen start anında bazı sporcular birbirlerine çarpıt suya düştü, yarışmaya devam eden diğer sporcular ise 2 metre dalgaların arasında kayboldu, şiddetli lodos 15sörfçüyü Küdür Yarımadası Prenses koyunda karaya vurdu. Açık denize sürüklenen ve bordların üzerine aşırı yorgunluk nedeniyle çıkamayan sporcuların yardımlarını ise botlarla antrenörler ve hakemler koştu. Bazı sporcuların ise hafif şekilde sakatlandıkları karaya arkadaşlarının kucaklarında çıktıkları görüldü.

69 sporcunun katıldığı yarışmaları, sadece 30 sporcu tamamlayabildi. Yarışmalara 6 Şubat tarihine kadar devam edilecek.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.