Bodrum Gündem

Gümüşlük Belediyesi Denetlendi

Gümüşlük Belediyesi Denetlendi
06.02.2013
0
A+
A-

TSE EN ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Belgesi bulunan Gümüşlük Belediyesi TSE tarafından üçüncü kez denetlendi.

Bodrum Gündem Haber/6 Şubat 2013

Gümüşlük Belediyesi, TSE İzmir Bölge Müdürlüğünden görevli Osman Altın ve Zeki Kuzucu?dan oluşan tetkik ekibi tarafından 24 ve 25 Ocak tarihlerinde iki gün boyunca gözetim tetkiki geçirdi. Açılış toplantısından sonra Gümüşlük Belediyesi Kalite Yönetim Temsilcisi ile birlikte heyet tarafından Belediye hizmet birimlerinde tetkikler yapıldı, sunulan hizmetin Kalite Standartlarında sunulup sunulmadığı incelendi.

Buy Natrexone buy Robaxin Tetkik sonrasında gerçekleşen kapanış toplantısında tetkiklerin başarılı geçtiğini belirten baş denetçi Osman Altın Gümüşlük Belediyesi?nin birincisi belgelendirme, diğer ikisi gözetim olmak üzere üç kez denetlendiğini ve bu denetlemelerin ikisinde bizzat kendisinin görev aldığını, yapılan son denetlemede Gümüşlük Belediyesinin kalite standartlarını daha da yükselttiğini belirterek TSE Genel Müdürlüğüne sunulmak üzere TSE EN ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Belgesinin süresinin bir yıl daha uzatılması için rapor düzenlediklerini söyledi.

Tarihi, doğası ve kültürü ile dünyanın ender yerlerinden olan Gümüşlük?te örnek bir Belediyecilik hizmeti sunulduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Tire, kalite yönetim sistemi ile ilgili çalışmalara göreve geldikleri 2009 yılında başladıklarını, çalışmalar neticesinde 2010 yılında TSE EN ISO 9001: 2008 Kalite Belgesini alarak belediye hizmetlerinde kalitenin tescillendiğini söyledi. Başkan TİRE, ?Kalite yolculuğunda öncelikle Kalite Politikamızı, misyonumuzu, vizyonumuzu ve değerlerimizi belirledik. Tüm personele Kalite Yönetim Sistemi, Vatandaş Memnuniyeti, Süreç Yönetimi, Etkili İletişim gibi konularda eğitimler verdik. Vatandaşlarımızın istek ve şikâyetlerinin kayıt altına alındığı, yapılan faaliyet sonucunda talep ve istek sahibine geri bildirimin yapıldığı bir sistem kurduk. Elektronik Belge Yönetim Sistemi ile Belediyemize gelen evrakın dijital kaydını tutarak tüm kayıtları Standart Dosya Planına göre arşivlemeye başladık. Kurulan bu sistem bugün örnek bir şekilde çalışılmakta, iç denetimlerle aksayan noktalar tespit edilerek düzenleyici ve önleyici faaliyetler yapılmaktadır. Kurduğumuz bu sistem ile Bodrum Yarımadasında TSE tarafından denetlenen ve belgelendirilen tek Belediye olduk. İnanıyorum ki bu sistem Belediyelerin birleşmesinden sonra yapılacak yeni yapılanmada da örnek olarak alınacaktır? dedi.

buy Dapoxetine on line

Gümüşlüklü hemşehrilerinin ve Beldemize gelen misafirlerimizin her şeyin en iyisine ve en kalitelisine layık olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Tire bu sistemin kurularak çalışmasında emeği geçen meclis üyelerine, belediye personeline ve sistemin geliştirilmesine yaptıkları denetlemelerle katkıda bulunan TSE denetçilerine de teşekkür etti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.